7 évnél régebbi cikk

Hát persze, hogy esni fog hétvégén...
Fehérvár Médiacentrum fotójaHát persze, hogy esni fog hétvégén...

...ahogy múlt hétvégén és azelőtt is esett, vagy legalábbis nem volt kimondottan strandidő. Nem lennénk a tóparti büfések helyébe.

Az Időkép előrejelzéséből jól látható: a hétvégébe megint belerondít az idő. Bár a hőmérséklet eléri, sőt, akár meg is haladhatja a 30 fokot, záporokkal és zivatarokkal is számolni kell. Szóval aki nem szeretne kockáztatni és strandra menni, annak ajánlanánk pár széltől védett programot.

A legkézenfekvőbb választásnak a mozi tűnik. A Cinema Cityben például 3D-ben vetítik a Star Trek 3. részét, a Mindenen túlt, Függetlenség napja – Feltámadást és jön a Jégkorszak folytatása is, a Nagy Bumm.

A Barátság Klubmoziban szintén a Jégkorszakot játsszák majd szombaton, délután azonban már az Életem NAGY szerelme című mozit vetítik, este pedig a Szex receptre című filmmel erősítenek.

Aki jobban szereti a színházat a mozinál, annak az Anconai szerelmesek lehet a megoldás, melyet a Pelikán Udvarban játszanak.

Aki pedig bulizni szeretne, az megteheti például a Le Baronban, ahol retró partit tartanak majd Vissza a jövőbe címmel. Itt lesz Dj Nyeste Attila és Dj Gömbee. A parti a 80-as, 90-es évek diszkóhimnuszaira épül majd, de ezzel a címmel azt is elvárnánk, hogy ez csendüljön fel:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek