7 évnél régebbi cikk

Szombati túlélőkészlet: traffipax, időjárás, hírek, programok
Fehérvár Médiacentrum fotójaSzombati túlélőkészlet: traffipax, időjárás, hírek, programok

Ez a nyár utolsó hétvégéje, nem szabad hát csak úgy, felkészületlenül nekivágnunk a szombatnak. Különös tekintettel arra, hogy igazi strandidőnk lesz. Részletek alább.

Nincs hova futni a hétvégi nyár elől: izzadni fogunk, de kegyetlenül. Ez vár ránk a mai napon: csendes, nyugodt, száraz, napos idő, a maximum hőmérséklet 28-30 fok között alakul.

Jó időhöz jó programok dukálnak. Székesfehérváron ezen a hétvégén rendezik meg a Street Food Show-t, tart még a kispályás foci-EB, de lesz színház, kiállítás és koncert is a 17. Aranybulla Művészeti napokon. Részletek Fehérvári programok a hétvégére: Street Food Show, kispályás foci és Aranybulla Művészeti napok című cikkünkben.

Traffipaxok Székesfehérváron és környékén

Vigyázzon magára mindenki az utakon és figyeljen a traffipaxokra is! Székesfehérváron és környékén a mai napon az alábbi helyszíneken lehet számítani sebességmérésekre.

M7 jobb és bal pálya Martonvásár és Szabadbattyán között (16-18 óra között)
M7 jobb pálya Székesfehérvár és Velence között (21-23 óra között)
Székesfehérvár, Új-csóri út (9-11 óra között)
Székesfehérvár, Kadocsa út (14:30-tól 16:30-ig)
8123 jelű út Székesfehérvár és Zámoly között (17:30-tól 18:30-ig)
Vértesacsa, Fő utca (15-17 óráig)
Velence, Szabolcsi út (10-16 óráig!)

Fontosabb híreink

Tegnapi fontos hírünk, hogy bezárták a Gőzmalom utcai Nagymama konyháját. A kérdés csak az, hogy technikai okok, vagy szalmonellafertőzés miatt. Részletek Szalmonellafertőzés vagy technikai okok miatt zárták be a Nagymama konyháját? című cikkünkben.

A mai nap fontosabb hírei távirati stílusban

- Majoros Ági Bábszínháza ismét ellátogat Székesfehérvárra. Augusztus utolsó hétvégéjén a Koronás Parkba várják azokat a gyerekeket, akik kíváncsiak Százszorszép Bóbiska történetére.

- Szeptember 15-ig lehet javaslatot tenni a Tóth György Emlékérem kitüntetettjére. Az emlékérmet a Fejér megye könyvtáraiban, a könyvtári munka bármely területén dolgozó azon személy kaphatja meg, aki munkájával, szakmai és emberi rátermettségével sokat tett a könyvtárhasználók magas színvonalú kiszolgálásáért.

- Szeptember 4-én vasárnap a Jótékonyság Világnapja alkalmából szervez kulturális programot a Fehérvári Civil Központban a Szín-Tér Egyesület, együttműködve a Szegényeket Támogató Alapítvánnyal. A rendezvényre hatvan, Fejér megyében élő, hátrányos helyzetű családot hívnak meg a szervezők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek