7 évnél régebbi cikk

Kamaszkorunk legjobb csaja a fehérvári utcán hever
Fehérvár Médiacentrum fotójaKamaszkorunk legjobb csaja a fehérvári utcán hever

Na jó, lehet, hogy nem a legjobb, meg persze nem is a legnagyobb sztár volt, de azért valljuk be: párszor ő is megfordult a fejünkben a kétezres évek elején.

Ha esetleg valaki elsőre nem tudná beazonosítani, Rachael Leigh Cookról van szó, aki A csaj nem jár egyedül című filmben játszotta a csajt, aki nem jár egyedül (haha). Nagyjából így emlékszik rá mindenki, a filmes adatlapok szerint is ez a tinimozi volt a legnagyobb sikere színészként. Úgy tűnik, a kétezres évek elején minden összejött neki, a Maxim magazin például a világ 100 legszexisebb nőjének listáján az igen előkelő 11. helyre taksálta. Apropó, láttál róla mostanában friss képet? Mutatom:

Fotó: Twitter

Na ugye! 

De visszatérve kiemelt fotónkhoz, az a kérdés merült fel bennem, hogy mi a túrót keres A csaj nem jár egyedül plakátja 17 évvel a bemutató után egy fehérvári utcán? De most komolyan... Valaki most nőtt ki a tinikorból? Most ábrándult ki Rachael Leigh Cookból, vagy filmbéli partneréből Freddie Prinze Jr.-ból? Most számolt le végleg a múlttal és tudomásul vette, hogy Rachael férjnél van? 

Megannyi megválaszolatlan kérdés, mely elvész a fehérvári aszfalt kegyetlen őszinteségében...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek