7 évnél régebbi cikk

Hogyan kösd be ezerféleképpen a tornacipődet?
·Stíluscipő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaHogyan kösd be ezerféleképpen a tornacipődet?
·Stíluscipő·Utolsó frissítés: undefined

Ha csak egy dolgot kellene megnevezned, amihez nem nyúltak még a divattervezők, mi lenne az? Nálam a cipőfűző. De nem lesz egy így sokáig, mert a neten és ezzel párhuzamosan az utcákon is megjelentek már a nem megszokott tornacipő befűzések. A kreativitás (ismét) utat tört magának.

Ugye mindenkinek megvan még, ahogyan anyu középső csoportban megtanította cipőkötést? És ki az, aki ettől a módszertől eltért az azóta eltelt évek alatt? A többség valószínűleg nemmel válaszol a második kérdésre. De mint a legtöbb dologban, a 2016-os év ebben is vízválasztónak bizonyulhat: a divat utolérte a cipőfűzőket. 

Magyarországon talán még kevesebb, a megszokottól eltérően befűzött Converse tornacipővel (vagy hozzá hasonló modellekkel) lehet találkozni egy belvárosi séta során, de a világban ez már koránt sincs így. Konkrétan cipőfűző művészek állnak elő hétről-hétre egyre újabb és újabb megfejtésekkel arról, hogyan lehet még az addiginál is látványosabban bekötni ezt a gumira fércelt vászondarabot a lábunkon. A legjobb pedig az, hogy ezeket a trükköket mindenki simán megtanulhatja, hiszen a Youtube-on a legtöbb módszer elérhető, és onnan néhány perc alatt elsajátítható. Nézzünk egy párat - ha nem is ezret, ahogy a címben hazudtam írtam -, amik első blikkre a cipőfűzés netovábbjainak tűnnek:

Csillag alakú fűzés a tornacipőn:

'NO" feliratú fűzés a tornacipőn:

Ahogy a cipőboltban fűzik be a tornacipőt:

Cipzár alakú fűzés a tornacipőn:

Az ukrán csomó

Sín alakú fűzés a tornacipőn:

Létra alakú fűzés a tornacipőn:

Masni alakú fűzés a tornacipőn:

Gyémánt alakú fűzés a tornacipőn:

Villám alakú fűzés a tornacipőn:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek