7 évnél régebbi cikk

Találkozz a Mikulással kedd délután Székesfehérváron!
Fehérvár Médiacentrum fotójaTalálkozz a Mikulással kedd délután Székesfehérváron!

Ha december 6., akkor Mikulás! A székesfehérvári belvárosban holnap délután bárki megnézheti, hogy mi van a Mikulás puttonyában, aki ezúttal zenés segítőkkel érkezik.

Bár hóra egyelőre nem kell számítani, ez egyáltalán nem zavarja a Mikulást abban, hogy december 6-án Székesfehérvárra látogasson. Segítői ezúttal a Kákics zenekar és barátai, Bence manó, Miki manó és a Hóember lesznek. 

Aki szeretne találkozni a névnapos nagyszakállúval, az kedd délután a Belváros felé vegye az irányt: a Mikulás 15 órától indul útjára meglepetésekkel teli puttonyával együtt. Délután négytől barátaival a Városházánál várják a gyerekeket, akik elmondhatják, átadhatják titkos kívánságaikat, üzeneteiket. A bátrak és ügyesek kipróbálhatják magukat, hogyan találnak bele egy jókora kéménybe az ajándékokkal, építhetnek Hófehérvárt kockacukorból, megtudhatják, mit eszik a rénszarvas, segíthetnek összeszedni a Télapó elveszett csomagjait, végül a Mikulásgyárban ajándékokat is készíthetnek.

Az országban tartózkodik a finn Mikulás, Joulupukki is. Az ő részletes programjáról itt írtunk korábban: December 6-ig több helyen is találkozhatsz Joulupukkival, a finn Mikulással

Addig is, tessék szépen gyakorolni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek