7 évnél régebbi cikk

Van ŐsFehérvár Városkártyád? Akkor van egy jó hírünk
Fehérvár Médiacentrum fotójaVan ŐsFehérvár Városkártyád? Akkor van egy jó hírünk

Örülhetnek azok a székesfehérváriak, akik a számos kedvezményre jogosító ŐsFehérvár Városkártyával rendelkeznek. A kártya érvényességi idejét ugyanis most meghosszabbították, így a 2016. december 31-i lejárati dátum helyett 2017. március 31-ig felhasználható. Na de mire is jó a városkártya és kik vehetik igénye?

Az ŐsFehérvár Városkártyát hat évvel ezelőtt vezették be. A programhoz azóta közel 200 elfogadóhely csatlakozott, melynek termékeit, szolgáltatásait kedvezményesen vásárolhatják meg, illetve vehetik igénybe az ilyen kártyával rendelkezők. Az egészen pontosan 179 elfogadóhely között megtalálható a Csitáry uszoda, a Vörösmarty Könyvtár, a Szent István Király Múzeum, de csatlakozott a Fehérvári Ajándékbolt, a Jegyiroda, az Árpád Fürdő is, valamint számos sporttal, utazással, járművel, szabadidővel és szórakozással, kultúrával, vendéglátással és kereskedelemmel kapcsolatos intézmény is. A teljes listát az ŐsFehérvár honlapján találod.

Na de kik vehetik igénybe ezt a rengeteg kedvezményes élménnyel kecsegtető kártyát? Az ŐsFehérvár kártya tulajdonosainak nem kell többel rendelkezniük, mint egy állandó városi lakcímmel és a nagykorúságukat igazoló személyigazolvánnyal. Fehérvár Önkormányzata mindezt többek között annak motiválására vezette be, hogy az itt lakók a helyben megtermelt jövedelmüket a városban, a város és az itt működő üzletek és szolgáltatások javára költsék el, valamint azért, hogy ezzel is megkönnyítsék az itt élő családok mindennapjait. 

Ezért is módosították a városkártya érvényességi idejét, melyet most a 2016. december 31. helyett egészen 2017. március 31-ig használhatják fel a tulajdonosaik. A kártya kiváltható a Fehérvári Ajándékboltban valamint a Lénia 2 Kft-nél (Pozsonyi út 23.).

2016. december 31. helyett 2017. március 31. lett a lejárati dátum
(Fotó: Mobilitás Egészség Klub)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek