7 évnél régebbi cikk

Sok baleset volt Fejében az időjárás miatt - Másodfokú riasztás van érvényben
Fehérvár Médiacentrum fotójaSok baleset volt Fejében az időjárás miatt - Másodfokú riasztás van érvényben

Érdemes előbb elindulni, ha dolgunk van, én például csak pingvin technikával (lassan totyogós) tudtam közlekedni.

A Fehérvár TV tudósítása szerint tegnap délután öt órától 10 baleset történt a megyében. A legtöbb esetben ráfutásos, koccanásos esethez vonultak az önkéntesek és a hivatásos tűzoltók, rendőrök. A mentők 16 könnyű sérültet láttak el, jellemzően ficamok, zúzódások és törések miatt hívták őket. Jelenleg az utak vizesek, latyakosak, de a forgalomban nincsenek nagy akadályok. A gyalogosoknak viszont gondot okozhat a jég, és bár a sószórók egész éjjel dolgoztak, az eső néhol lemosta a vegyszert.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda hajnali veszélyjelzése szerint Fejérben, csakúgy mint Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, és Csongrád megyében másodfokú riasztás van érvényben, míg Budapesten, valamint Pest, Bács-Kiskun, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében első. Az előrejelzések szerint az ónos esőt előbb a Dél-Dunántúlon, majd a Dél-Alföldön is eső váltja fel.

Ami pedig a hőmérsékletet illeti, napközben mínusz 1 és plusz 7 Celsius-fok között alakulnak a maximumok. Késő estére nem változik lényegesen a hőmérséklet, sőt egyes körzetekben még tovább is melegedhet a levegő. Csütörtökön egyre kevesebb helyen várható csapadék.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek