7 évnél régebbi cikk

Az akadémia legjobban teljesítő fiatal hokisai együtt edzhettek az EBEL-csapattal
Fehérvár Médiacentrum fotójaAz akadémia legjobban teljesítő fiatal hokisai együtt edzhettek az EBEL-csapattal

Ismét díjazták az Ifjabb Ocskay Gábor Akadémia legjobban teljesítő fiatal jégkorongozóit. Az U10-es és U12-es csapat kiválasztott játékosai délelőtt együtt edzhettek a felnőtt csapat keretével, egy rövid edzőmeccset is játszottak, végül pedig díjat kapott a kiválasztott nyolc fiatal.

Az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány minden évben díjazza az ugyancsak a fiatalon elhunyt fehérvári hokilegendáról elnevezett akadémián legjobban teljesítő gyerekeket. Az idei díjakat ma délelőtt vehette át az a nyolc fiatal, akiket nem pusztán a tehetségük miatt, hanem inkább az edzéseken elvégzett munka alapján javasoltak a díjra az akadémia szakemberei. Volt olyan játékos, akit néhány hónappal ezelőtt még hazaküldtek az edzésről rossz magaviselete miatt, mára azonban az egyik legjobban, legalázatosabban teljesítő csapattag lett - emelte ki a díjak átadásánál Ocskay Zsuzsanna, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

A díjkiosztó előtt a nyolc kiválasztott fiatal hokis közös edzésen és edzőmeccsen vett részt a felnőtt keret tagjaival. A meccsről és a díjkiosztóról készült fotógalériánkat Facebook oldalunkon nézheted meg.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek