7 évnél régebbi cikk

Most az egriek is megismerhetik a te művészeted
Fehérvár Médiacentrum fotójaMost az egriek is megismerhetik a te művészeted

Fotó- vagy képzőművész vagy, de még sosem volt kiállításod? Érdekel a fények, formák, vagy az érzelmek megjelenítése? Ezen a versenyen amellett, hogy műved egész nyáron látható lesz az egri Kepes Intézetben, értékes ajándékokat nyerhetsz akár egyetemista vagy, akár középiskolás. 

Az egri Kepes Intézet, az Eszterházy Károly Egyetem és a szintén egri Artisz Kultúrbár közös szervezésében pályázatot indít nem csak egri középiskolás diákok és egyetemista hallgatók részére.

A pályaműveket április 21-ig mindenki leadhatja személyesen a Kepes Intézetben, vagy a kepesintezet.eger@gmail.com címre elküldve. Mivel minden beérkezett alkotást kiállítanak az április 25-én induló Egri Tavaszi Fesztiválon, érdemes betartani a határidőt. Már csak azért is, mert a legjobb középiskolás művész értékes ajándékokat kap, míg a legeredményesebb egyetemista ösztöndíjat.

A verseny témája a híres egri művész, Kepes György életének nyomán a Fény-Formák-Érzelmek, amit a jelentkezők három művészeti ágban dolgozhatnak fel: 

1. Digitális fotó vagy analóg fotó (Digitális: Szerkesztett, nyomtatható verzió, min 12 megapixel, 300 dpi)
2. Digitális művészet - Grafika (nyomtatható verzió, tetszőleges méret: maximum B1)
3. Képzőművészet

A legjobb műveket egész nyáron a Kepes Intézetben láthatják az érdeklődők.

További információkért katt ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek