6 évnél régebbi cikk

Gundel Takács Gáborral nyitotta meg kapuit a Kodolányi Pinceklubja
Fehérvár Médiacentrum fotójaGundel Takács Gáborral nyitotta meg kapuit a Kodolányi Pinceklubja

Gundel Takács Gábor volt a díszvendége a csütörtök délután megnyílt Ikon Pinceklubnak, melyben kéthetente csütörtökönként egy-egy hírességgel beszélgethetnek a résztvevők. A klub nem csak a neve, hanem a boltíves belsőtere miatt is ikonná válhat.

A Kodolányi János Főiskola pincéje ad helyet a csütörtökön megnyílt pinceklubnak. Különböző kulturális programokkal szolgál majd nem csak a saját, de más felsőoktatású intézmény hallgatóinak, valamint a város minden polgárának.

A klubot Vizi László Tamás rektorhelyettes nyitotta meg, beszédében a hely értékeit emelte ki. Elmondása szerint a boltíves helyiség a beruházással végre megkapta azt a méltó formát, ami mindenképpen hozzájárul egy felsőoktatású intézmény szellemiségéhez, miliőjéhez.  

Az Ikon Klub belső boltíves tere (Fotó: Bácskai Gergely)

A rektorhelyettes további jókívánságait fejezte ki a Kodolányi János főiskola nevében, reméli, hogy a hallgatók a kialakított pinceklubot sokáig használják majd, jó egészséggel, nagyon jó célokra. Kérte őket, hogy fejlesszék azon tudásukat, képességeiket, amelyeket a jó isten a szüleik segítségével adott nekik, akár művészeti kiállításokkal, zenekari vagy egyéb rendezvényekkel, amiknek ez a gyönyörű Ikon klub majd helyet ad.

A pinceklubban egy színpad is helyet kapott (Fotó:Bácskai Gergely) 

A nyitó napon amellett, hogy egy közvetlen beszélgetés keretein belül jobban megismerhették Gundel Takács Gábort, 19 órától a Feind Borház borkostolóján valamint a művészeti tanszék koncertjein vehettek rész a látogatók.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek