Cloudy9 °C
2019. február 20. szerda Álmos
Menü

Új műsorok a Vörösmarty Rádióban

Új műsorok a Vörösmarty Rádióban
A Vörösmarty Rádió stúdiója (Fotó: Facebook/Vörösmarty Rádió)

Hosszabb reggeli műsor, több információ és helyi hír napközben, valamint új magazinműsorok délután és este – ezek a legfontosabb változások a Vörösmarty Rádióban. Az FM 99.2-n hallható rádió április 18-tól várja megújult műsorstruktúrával a hallgatókat.

A rádió már csak egy olyan műfaj, ahol érdemes időről-időre valami újjal előrukkolni. A Vörösmarty Rádiónál ennek az előrukkolásnak most jött el az ideje. Közel négy hónapos előkészítés után egy kicsit megújult Vörösmarty Rádió köszöntötte a hallgatókat húsvét után. 

Az eddig megszokotthoz képest a hétköznap reggeli műsorsáv egy órával hosszabb lett (6:00-11:00) és új nevet is kapott. A Reggeli Járat műsorvezetői a jövőben párban ébresztik a város és a megye lakóit: hétfőn, szerdán és pénteken a Németh Gábor–Gemeiner Lajos kettős, míg kedden és csütörtökön a Palkó Zsuzsa–Schéda Zoltán párost lehet majd hallani az FM 99.2-n vagy online a vorosmartyradio.hu oldalon. Az új reggeli műsorhoz új  témák is járnak természetesen: akit érdekel a közélet (hétfő), a család (kedd), a kultúra (szerda), a civil szféra (szerda), az életmód (csütörtök), a jog (csütörtök), a szabadidő (péntek) vagy éppen a munkaügy (péntek), az a témák után zárójelben írt napokon keresse ezeket a Vörösmarty Rádió új reggeli műsorában, minden hétköznap reggel hattól tizenegyig. 

Hétfőn és pénteken Schéda Zoltán, keddtől csütörökig pedig Bokányi Zsolt lesznek a hétköznapokon 16 óráig tartó Lendületben című napi show műsorvezetői. Ebben kapnak helyet a már jól ismert magazinműsorok (pl. Állati dolgok, Divatműsor és Vörösmarty Kocka) és  melléjük rengeteg új tematikus tartalom érkezik. Ebédidőben például a – tádá! – Ebédidő című gasztroműsor indítja be a nyálelválasztást, míg péntek délutánonként ugyanerre tesz kísérletet majd az utazási magazin – csak virtuálisan.

Az esték sem maradtak ki a megújulásból: Sasvári Csilla esténként a Koktélban beszélget mindenkivel, aki napközben kimaradt – este nyolctól két órában.

Ha ez nem elég, akkor a részletes napi bontást mindenki megtalálhatja és kedvéri klikkelgetheti a rádió honlapján. 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

 • A digitalizáción múlik a versenyképesség
  A digitalizáción múlik a versenyképesség
 • Mindent látnak és mindent tudnak
  Mindent látnak és mindent tudnak
 • Drágultak az üzemanyagok
  Drágultak az üzemanyagok
 • Folytatódhat az építőipar növekedése
  Folytatódhat az építőipar növekedése

A hét embere

Eseménynaptár