6 évnél régebbi cikk

Jótékonykodni király
Fehérvár Médiacentrum fotójaJótékonykodni király

Egy fergeteges buliba csapott át a Gorsium Művészeti Szakgimnázium kedd esti gálája, amelyet a jótékonyság nevében szerveztek. A sztárvendég nem volt más mint ... nagy levegő, Király Viktor.

(Fotó: szekesfehervar.hu)

A rendezvény a fiatalok véleményének fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen  Székesfehérvár diákváros és a jövőben sem képzelhető el a fiatalok hangoskodása nélkül. Kicsik, nagyok és tanárok egyaránt megcsillogtatták tehetségüket. Volt itt minden: gitár, ének, egy remekbe szabott Bruno Mars-feldolgozás, csárdás és sokféle modern tánc is. Az utolsó műsorszámként felkonferált retro disco már-már sejtetett valamit abból, hogy mi várható az gálaest végére. Ez után következett Király Viktor, akivel aztán robbant a színpad és a közönség. Előadta többek között a Solo és a Running out of Time című slágereit is.

(Fotó: media-addict.hu/tag/kiraly-viktor)

A performansz után sikerült elkapnunk Király Viktort, akivel a gáláról és a jövőbeli terveiről beszélgettünk. Kiemelte, hogy számára nagyon fontos a jótékonykodás, hiszen azt vallja, aki megteheti annak illik segítenie azokon, akik kevésbé tehetősek. "Számos szervezettel együttműködöm ahogyan tudok, sokszor anyagi támogatással, sokszor promóciós támogatással annak érdekében, hogy felkeltsem az emberek figyelmét." Jövőbeli terveiről Viktor elárulta, bizony nem tétlenkedik, hiszen mint mindig, most is minden idejét kitölti a zene."Nagyon sokat zenélek a stúdióban, kreálom, írogatom a zenéket. Most jöttem vissza Angliából és Dániából, ahol music session-öket tartottunk. Nagyon fontosnak tartom hogy minél színesebben kreáljam a zenéket, új emberekkel dolgozva más és más tapasztalatokat nyerek, ezzel is más hangzása lesz az egész zenének." Viktor a végére sejtelmesen megjegyezte, hogy a mostani időszak főleg tanulószakasz számára, igyekszik minél több tudást magába szippantani. Kicsit fura ezt hallani egy az amerikai The Voice-t is megjárt énekestől, de ki tudja, talán újra valami nagy dobásra készül?!

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek