6 évnél régebbi cikk

5 last minute ajándék anyák napjára
Fehérvár Médiacentrum fotója5 last minute ajándék anyák napjára

Na persze, hogy nem gondolkodtam időben. Tudtam, hogy anyák napja van, hisz ott voltam az iskolában, ahol engem, illetve a nagymamát köszöntötte a lányom, csak valahogy most esett le, hogy az a nagymama az én édesanyám, akinek nem biztos, hogy egy csokor vagy cserép virággal ki akarom szúrni a szemét. Igazából valami úgynevezett élményajándékra gondoltam, amire vouchert a netről nyomtathatok még akár éjjel is. Na lássuk a kínálatot:

Amilyen guszta, biztos ízlik majd neki  (kép: learnjapan.info)

Az én nyugdíjas anyukám magától úgysem menne el egy egzotikus étterembe - és tudom, a barátnői sem. Úgyhogy jó ajándék lehet egy kétszemélyes étteremfoglalás mondjuk egy japán étterembe.

A relaxálás minden kellékét összekészítettem...   (kép: 1zoom.net)

Tele van a net mindenféle fiatalító masszázsokkal, de az én édesanyám elégedett a kinézetével, így inkább kényeztető masszázskupont vennék neki. Találtam például 60 perces relaxáló láb-, és talpmasszázst, ugyancsak egyórás kényeztető thai masszázst sőt ajándék szépségnapot is – ez utóbbit ráadásul hihetetlenül jó áron.

Ha anyukám megtanulna macaront sütni, az maga lenne a csoda   (kép: huffingtonpost.com)

Ha már a szépségnél tartunk, befizethetem egy jó kis tanfolyamra is. Találtam natúrkozmetikum-készítő kurzust, de mondjuk a konyhatündérnek nem nevezhető anyukámat beírathatom egy macaronkészítő tanfolyamra is. Csak a buli kedvéért...

Cirque du Soleil: Varekai   (kép: szinhaz.org)

A színházjegy mindig tuti ajándék. Egy nyáresti szabadtéri előadásra vagy mondjuk a Cirque du Soleil Varekai produkciójára…

Virágzó rododendronok a Jeli Arborétumban  (kép: mindennapszamit.hu)

Ugyancsak biztosra mehetnék egy wellnesshétvégével is, de én inkább egy kirándulásra szavazok, mondjuk a Jeli Arborétumba rododendronokat nézni, vagy Ópusztaszerre.

Halpedikűr   (kép:itsfishyspa.com)

És a bónusz, amit megvettem. Halpedikűr, mégpedig két személyre, mert én is szeretném kipróbálni, milyen érzés, amikor a kis halacskák matatnak a lábamon. Tehát az ajándékom egy anya-lánya program, aminek tudom, örülni fog!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek