6 évnél régebbi cikk

Milyen színű körmünk kandikáljon ki a szandálból a nyáron?
Fehérvár Médiacentrum fotójaMilyen színű körmünk kandikáljon ki a szandálból a nyáron?

Bár mindig csodáltam a „körömművészek” csodás, aprólékosan kivitelezett, ecsettel festett, nyomdázott, matricázott remekeit, nekem nincs türelmem kivárni, míg ezek elkészülnek. De végre idén újra eljött az én időm! A thezoereport.com szerint újra divat az egyszínű körömlakk is! Is, mert persze a szakemberek újabb és újabb körömfestési, -díszítési trendekkel is meglepik vendégeiket. És ami megnyugtató, a kéz és a láb körmeit most trendi ugyanolyanra lakkozni.

Színkavalkád

Idén nyáron a színek kavalkádja a mandarinnarancstól a merész kékig terjed és nagyon divatosak a világos, telt színek, legyen a körmünk hosszú vagy rövid.

Önálló egyéniség

Maradt tavalyról, hogy minden köröm ugyanolyan – geometrikus – mintát kap. Annyival bolondították csak meg a „körmészek”, hogy idén minden egyes ujj önálló egyéniség, vagyis lehet az egész köröm is, de mondjuk egy csíkos mintánál egy szín más és más.

A sötét oldal

Vámpírszíneket is megenged az idei nyári trend: a mélyvöröstől a sötétbarnáig, sötétkékig és feketéig – ráadásul bármilyen körömhossznál „engedélyezett”.

A természetes

Aki bizonytalan, nyugodtan hagyja festetlenül a körmeit! Csak polírozza szép fényesre a körmei felületét!

(kép: zevanails.com)

Hódít a geometria

Nagyon trendi a geometrikus minták alkalmazása a körmökön. Az egyik irányzatban csak egy körmön legyen kitöltött kör vagy négyszög, a többi pedig egyszínű. A másik irányzatban minden köröm szigorúan egyforma kockás, csíkos, pöttyös.

Olvadt fémek

A holografikus ezüsttől a magasfényű aranyig 2017 nyara a „nemesfém”lakkok ideje.

Pasztellparti

Színkavalkád és önálló egyéniség pasztellben. Vagyis minden pasztellszín divatos, de vagy úgy, hogy minden körmöt ugyanolyanra, vagy mindegyiket más színűre lakkozzuk.

Francia forradalom

A klasszikus francia manikűrt arannyal, színekkel gondolták újra a szakemberek: metál befejezés, újfajta szögek lekerekítések és másfajta színek kerültek az „oldschool” helyébe. És ezt is lehet egészen rövidre vágott körmökön is hordani.

Kollázsaink a pinterest.com, a nailartgallery.com képeiből készültek.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek