6 évnél régebbi cikk

Fehérváron lehet a Gyuláról eltűnt kutya
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Fehérváron lehet a Gyuláról eltűnt kutya

Három hete tűnt el a képen látható bordeaux-i dog Gyuláról. A Huccs névre hallgató egyéves kanról állítólag a napokban Fehérvárról posztolt valaki egy fotót a Facebookra. A gyulai gazdik keresik az ismeretlent, akinek azóta eltűnt a posztja, vagy bárkit, aki látta a nagytestű kutyát.

Bár Gyuláról tűnt el nagyjából három hete, a napokban mégis Fehérváron ismerték fel Huccsot. Gazdája szerint a 60-70 kg-os kutya nagyon barátságos és élvezi az autóban utazást. Talán utóbbi lehet a magyarázat arra, hogyan tehette meg a Gyula és Székesfehérvár közötti nagyjából 280 km-es távolságot a bordeaux-i dog: a tulajdonos szerint könnyen elképzelhető, hogy valaki egyszerűen felvette a szokásos napi séta közben elkóborló Huccsot.

Az állat egyébként beteg: szívgyógyszert kell szednie és vízhajtót is adnak neki, ugyanis egy kimerítőbb séta után könnyen rosszul lehet. Külsejét tekintve különös ismertetőjegye nincs az eltűnt kutyának, chipet ültettek be neki, ennek segítségével megtalálhatják a gyulai gazdikat. A tulajdonos szerint a napokban egy fehérvári ismeretlen posztolt a Facebookra egy, az ő kutyájukhoz nagyon hasonló dogról készült képet. Mire azonban érdeklődni tudtak volna az ismeretlennél, addigra eltűnt a bejegyzés a közösségi oldalról.

Azt kérik, hogy aki látta a kutyát, tud a hollétéről, jelentkezzen náluk a 06 30 95 88 443-as telefonszámon. A teljes poszt Huccs eltűnéséről:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek