6 évnél régebbi cikk

Már lehet jelentkezni az idei Fehérvár Szépe versenyre
Fehérvár Médiacentrum fotójaMár lehet jelentkezni az idei Fehérvár Szépe versenyre

Akár te is lehetsz idén a város szépe. Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezni a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője választásra. A szépségversenyre minden 17 éves kor feletti hölgy jelentkezhet, akár azok is, akik korábban már indultak vagy egy előző év döntősei voltak.

– Június 20-ig lehet jelentkezni az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője 2017 szépségversenyre – jelentette be Elekes András a Fejér Megyei Hírlap vezető-főszerkesztője. – Az előválogatót június 27-én, kedden tartjuk, de ha a jelentkezők létszáma úgy kívánja, ez akár többnaposra is elhúzódhat.

Az idei verseny médiapartnere lesz a Fehévár Médicentrum is. Látrányi Viktória hírigazgató kiemelte, hogy fontosnak tartja a szépségen túl a versenyzők személyiségének bemutatását is.

– A szépségversenyen induló lányokhoz sok negatív sztereotípia is társul. A Fehérvár Médiacentrum minden felületén azon leszünk, hogy bebizonyítsuk: városunk legszebb hölgyei nemcsak gyönyőrűek, de éretten és felelősen is gondolkoznak környezetünkről és a világról.

Újdonság, hogy a korábbi évekkel ellentétben az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre azok is jelentkezhetnek, akik korábban már neveztek a szépségversenyre vagy akár a döntőig is eljutottak. A szervezők ezen az oldalon keresztül várják minden 17 év feletti hölgy jelentkezését. A döntőt augusztus 26-án rendezik a Vörösmarty Színházban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek