6 évnél régebbi cikk

Az utolsó pillanatban is lehet majd jelentkezni nyári táborba
Fehérvár Médiacentrum fotójaAz utolsó pillanatban is lehet majd jelentkezni nyári táborba

Ha csak az utolsó pillanatban áll össze a család nyári programja, akkor sem kell kétségbeesni, lesz olyan tábor Fehérváron, ahová vihetjük majd a gyerkőcöt. Helyben, vagy majdnem helyben négy tábor lesz, s ezek mindegyikében napi háromszori étkezést is biztosítanak.

Velencén a Székesfehérvári Ifjúsági Táborban júliusban négy, vasárnap estétől péntek délutánig tartó tematikus turnus lesz: a dél-amerikai indiánok titkai, az észak-amerikai indiántörzsek kultúrája, a moldvai csángó gyerekek élete, élet az ókori Rómában. Az iskolai jelentkezés már lezárult, de a tabor@varosgondnoksag.hu címre írhatunk, illetve 70/66 99 169-es számon kérhetünk információt.

 

 

 Hagyományőrző hét a velencei táborban 2016-ban (kép: okkfehervar.hu)

Ugyancsak a fenti elérhetőségeken lehet a Bregyó-közbe, a Napraforgó Városi Napközis Táborba jelentkezni. Ahogy Habi Sándor tárborszervezőtől megtudtuk, itt nincs létszámkorlát, és a helyszínen személyesen is lehet jelentkezni. Az egyetlen megkötés, hogy ha a gyerkőc hétfőtől menne a táborba, legkésőbb pénteken délelőtt be kell fizetni vagy el kell utalni a részvételi díjat. Ez a tábor július 3-tól augusztus 11-ig hétköznapokon várja az általános iskolás gyerekeket.

A sportlövészetet is kipróbálhatták a 2016-os napközis tábor résztvevői  (kép: okkfehervar.hu)

A Koronás Park nyári táborában a turnusokat minimum 10 fővel indítják, és négyet már biztosan megtartanak – tudtuk meg Orbán Klaudia szolgáltatási koordinátortól. Itt az alsó tagozatosokat várják a lovagkorba: lesz kardforgatás, óriás társasjáték, csónakázás, kézműves foglalkozások, kirándulás. Információkért érdemes a 22/ 202 252-es számot hívni vagy írni az info@koronaspark.hu címre.

Játék a Koronás Parkban (fotó: Pápai Barna)

Évek óta egész nyáron várja az alsósokat a Fertőzug Állatsimogató. Heti turnusok vannak, de napokra is lehet menni mulatni az állatok közé. Információ: Virág Györgyné Zsuzsa 20/280-9512

Az állatokat gondozni lehet a Fertőzug Állatsimogató nyári táborában  (fotó: Pápai Barna)

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek