6 évnél régebbi cikk

Lezárják a Liget sort, módosul a buszok útvonala
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Lezárják a Liget sort, módosul a buszok útvonala

Felújítják a Liget sort Székesfehérváron, így az ezt érintő helyi járatos buszok június 12-én hétfőn üzemkezdettől visszavonásig módosított útvonalakon közlekednek.

Várhatóan egy éven át hétfőtől (június 12.) módosított útvonalon járnak a 10-, 11-, 12-, 13-, 14- és 16-os székesfehérvári helyi járatos autóbuszok a Liget sor felújítása miatt. Szedreskert lakónegyedről induló és oda érkező autóbuszok a Palotai úti Hosszú temető megállótól/megállóig közlekednek. Nem érintik a járatok a Liget soron található Uszoda, Liget sor és Szedreskert lakónegyed megállóhelyeket. A Mészöly Géza utcán található Uszoda megálló kiszolgálása változatlan marad. A módosított útvonalak visszavonásig maradnak érvényben.

 A 10-es, 12-es és 14-es autóbuszok a György Ottokár tér megállóhelyig/megállóhelytől menetrendszerinti útvonalon haladnak, majd a Palotai úton található Gellért utca és Hosszú temető megállóhelyeket érintik.

A 11-es és 13-as autóbuszok a Szedreskert lakónegyed felé a Szabadságharcos út megállóhelyig menetrendszerinti útvonalon közlekednek, majd a Gellért utca és a Hosszú temető megállóhelyeket érintik. Ellenkező irányban a Hosszú temető és az Uszoda megállóhelyeken állnak meg, a Szabadságharcos úttól menetrend szerint közlekednek.

A 16-os autóbusz a Szedreskert lakónegyed felé az Ybl Miklós lakótelep megállóhelyig menetrendszerinti útvonalon közlekedik, majd a Gellért utca és a Hosszú temető megállóhelyeket érinti. Az Alba Ipari Zóna, Babér utca felé a Hosszú temető és Uszoda megállóhelyeken áll meg, az Uszoda megállótól menetrend szerint közlekedik.

A 17-es és 30-as autóbuszok útvonala és menetrendje változatlan marad.

Az aktuális menetrendről és változásokról a KNYKK Zrt. honlapján vagy a Google Térkép alkalmazáson keresztül lehet tájékozódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek