6 évnél régebbi cikk

Kölyökjuniális már negyedszer
Fehérvár Médiacentrum fotójaKölyökjuniális már negyedszer

A fiatal Víziváros saját hagyományait építgeti. Ennek része a Vízivárosi Kölyök Juniális, amelynek nem titkolt célja, hogy az embereket közel hozza egymáshoz. A gyermekrendezvény ezúttal is ingyenes lesz, helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója.

Június 24-én a reggel kilenctől délután négyig tartó juniális korosztályra való tekintet nélkül megmozgatja a városlakókat, a gyerekeket, a felnőtteket és a nyugdíjasokat is. Kínálnak itt egész napos vetélkedőket, több mint 20 óriásjátékot, airsoftfegyver-bemutatót, érzékenyítő sátrat, repülőgép-szimulátort, légvárat, fegyversimogatót, kerékpáros ügyességi pályát és tűzoltó bemutatót, továbbá ott lesznek a város kabalafigurái is.

Kialakítanak egy területet „Velünk működik Fehérvár” címmel. Itt a gyerekek megismerhetik azokat a fehérvári cégeket – a Fejérvíz Zrt.-t, a Széphő Zrt.-t, a Depónia Kft.-t és a Városgondnokságot – melyek létfontosságú, a hétköznapokban természetes, ugyanakkor sok-sok munkát igénylő szolgáltatásokat biztosítanak a családoknak.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek