2017. november 25. szombat Katalin
Menü

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!
A VI. Cukorfalat Fesztivál plakátja (Fotó: Nagy László Művelődési Ház)

Édesszájúak figyelem! Mindenkit vár július 7-én és 8-án a VI. Cukorfalat Fesztivál! A Nagy László Művelődési Ház immár 6. alkalommal ad otthont az eseménynek Szabadegyházán. Lesz itt minden: édességek, sztárfellépők és koncertek, de a gyerekek sem maradnak ki a jóból: arcfestés, minigolf és hennafestés is vár rájuk.

Cukorpennával írunk a VI. Cukorfalat Fesztiválról, mert itt a finomságokon túl az ovisoktól a nyugdíjasokig mindenki megtalálja a számára vonzó kikapcsolódást. Július 7–8. között a Nagy László Művelődési Ház szervezésében. Izgalmas fellépők és koncertek, ételkülönlegességek, valamint különféle árusok portékái is várják a látogatókat.

És ha jobban belemerülünk a részletekbe: július 7-én pénteken az ünnepélyes megnyitót követően fellép többek között az Animal Cannibals, Radics Gigi és a Neoton Zenekar is. A koncerteken kívül ajánljuk a díszállat kiállítást, ahol különleges díszmadarakat láthattok, de lehetőség van véradásra is 11.00 és 15.00 óra között a Kincsem Óvoda épületében. És mi az, amiért érdemes ellátogatni Szabadegyházára ezen a hétvégén? A kiállított édességekért, játékokért és egyéb vásárfiáért.

Július 8-án a gyerekek is főszerephez jutnak: ha kedvük van hozzá, akkor kipróbálhatják az arcfestést, a minigolfot, az ugrálóvárat, de természetesen ezen a napon sem maradhatnak el a sztárfellépők, mint a Margaret Island vagy Roy és Ádám. A nap levezetéseként pedig 23.00 órától a Retro Discoban rophatják kicsik és nagyok.

A fesztiválra a belépés INGYENES, a programokról élőben közvetít a Vörösmarty Rádió!

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!

(forrás: Nagy László Művelődési Ház)

 

 

Kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

"Az elkövetkezendő két évnek két fő célja van számomra. Szeretnék minél több jégidőt kiharcolni magamnak, ezáltal sok gólt szerezni és igazán meghatározó játékossá válni."

Sárpátki Tamás Róbert

csatár, Fehérvár AV19

Eseménynaptár

 • Tömeggyilkos merénylet volt Egyiptomban
  Tömeggyilkos merénylet volt Egyiptomban
 • Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt
  Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt
 • Elhunyt Komáromy Éva színművész
  Elhunyt Komáromy Éva színművész
 • Sokszoros véradóknak mondtak köszönetet
  Sokszoros véradóknak mondtak köszönetet