6 évnél régebbi cikk

Maroshegyi felújítások: hétfőtől lezárás a Besztercei utcában is
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaMaroshegyi felújítások: hétfőtől lezárás a Besztercei utcában is
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined

Átépítik az ivóvízvezetékeket a Besztercei utcában, ezért jövő héttől augusztus végéig forgalomkorlátozások várhatóak a környéken. Ugyancsak a maroshegyi Brassói utcában megkezdett felújításokkal novemberben végeznek.

Július 10-én megkezdik 192 méter hosszúságban, 18 millió forint ráfordítással a Besztercei utcai ivóvízvezeték átépítését. A kivitelezés idejére az útpályát a forgalom elől lezárják. Az ingatlanok megközelíthetőségéről a kivitelező nyújt tájékoztatást a tulajdonosoknak. A felújítást előreláthatón augusztus végéig befejezik.

Ezzel párhuzamosan folytatódik a Brassói utca közműveinek átépítése és cseréje. Itt a munkálatokat áprilisban kezdték el és a tervek szerint november közepén fejezik be. Az önkormányzati beruházás keretében 239 millió forintot fordítanak a régi, elhasználódott hálózat megújítására. Ebből az ivóvízhálózatot 1421 méteren 157 db bekötéssel, a csapadékcsatornát pedig 280 méter hosszú szakaszon cserélik, illetve építik át a szakemberek a teljes pályaszerkezettel, járdával együtt.

Felújítások a Maroshegyen (Fotó: ÖKK)

A kivitelező mindkét esetben a maroshegyiek, valamint az arra közlekedők megértését és türelmét kéri.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek