6 évnél régebbi cikk

Bombafenyegetés miatt leállították a nemzetközi vonatokat Magyarországon
Fehérvár Médiacentrum fotójaBombafenyegetés miatt leállították a nemzetközi vonatokat Magyarországon

Egy névtelen telefonáló bejelentése után az összes nemzetközi vonatot leállították az országban. A férfi közölte, hogy valamennyi ilyen járaton bombát helyeztek el. A hírt a MÁV még nem erősítette meg.

A kisalföld.hu ír arról, hogy bombariadó miatt állnak a nemzetközi vonatok Győrben és Mosonmagyaróváron is. A police.hu szerint ismeretlen – hangja alapján – férfi tett bejelentést 2017. július 19-én a rendőrségen arról, hogy a magyarországi vasúthálózaton közlekedő nemzetközi vonatokon bombát helyeztek el. 

A rendőrség utasítására a Magyar Államvasutak Zrt. a 18 közlekedő nemzetközi járatot megállította. A szerelvényeket kiürítették, az utasokat biztonságos helyre kísérték. A várakozó szerelvényeket a rendőrség vizsgálja át. A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A hirado.hu megkeresésére a MÁV szóvivője elmondta: az ügyben tájékozódnak, egyelőre semmilyen információt nem tud megosztani. Amint kiderül bármilyen részlet, közölni fogják.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek