6 évnél régebbi cikk

A Vidi felhívása az esti meccsre látogatóknak
Fehérvár Médiacentrum fotója
horvath.renata
A Vidi felhívása az esti meccsre látogatóknak

A Videoton FC felhívja a Partizan elleni meccsre kilátogatók figyelmét arra, hogy Felcsúton, a csákvári lehajtónál körforgalom építése miatt lassabb áthaladásra lehet számítani. A szigorú beléptetési procedúra miatt a klub nem tudja garantálni a stadionba időben való bejutást a találkozó helyszínére, ezért a Pancho Arénához célszerű 19 órára megérkezni.

Emellett a parkolási rend változása is megnövelheti a stadionba való bejutás megszokott idejét. A Puskás Ferenc utcában ezúttal nem lesz lehetőség a parkolásra, illetve a rendőrség a parkolást az Alcsútdoboz felől a stadionhoz vezető főút út jobb oldalán nem engedélyezi. Az egyik alternatív megállási lehetőség a Faluház (8086 Felcsút, Fő utca 135.) parkolója, amely a stadiontól mintegy 10 percnyi sétára található.

A mérkőzés kiemelt kockázati minősítése miatt a rendőri készültség a megszokotthoz képest fokozottabb lesz!

A klub közleménye így folytatódik: az UEFA szabályzata szerint a mérkőzés folyamán a stadion közlekedőin és a lelátók lépcsőin tilos állni, így megkérjük szurkolókat, hogy helyüket feltétlenül foglalják el a lelátón. A Bordeux elleni hazai mérkőzésen a menekítőútvonalon álló drukkerek miatt az UEFA 8000 euró büntetéssel sújtotta a Videoton FC-t, így erre most fokozottan figyelni fognak az európai szövetség ellenőrei. Kérjük, hogy segítsék a Vidit és a rendezők munkáját azzal, hogy a menekítési útvonalon nem szurkolnak!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek