2017. november 25. szombat Katalin
Menü

Fehérvári programok a hétvégére és a jövő hétre: GyereKi! Fesztivál, Fehérvár Szépe döntő és Hőlégballon Karnevál

Fehérvári programok a hétvégére és a jövő hétre: GyereKi! Fesztivál, Fehérvár Szépe döntő és Hőlégballon Karnevál
(Fotó: turizmus.szekesfehervar.hu)

Na, most már sajnos tényleg elérkeztünk a nyár utolsó hétvégéjéhez, jövő héttől ugyanis hivatalos is beköszönt az ősz. Éppen ezért az időjárásnak is köszönhetően remek alkalom lesz, hogy kiélvezzük az utolsó fülledt napokat. Látogassunk ki a GyereKi! Fesztiválra, a Hőlégballon Karneválra vagy szurkoljunk a Vidinek a Pancho Arénában!

Döntő: Fehérvár Szépe
Mikor?: Augusztus 26., szombat 19:00
Hol?: Vörösmarty Színház

Így a nyár végére, mielőtt teljesen lehűlnének a kedélyek, ismét eldől, hogy ki lesz szeretett városunk legszebb leányzója. A versenyzők már hetek óta készülnek a végső megmérettetésre, a Vörösmarty Színház színpadán pedig egy igencsak látványos koreográfiával vezetik fel a döntő pillanatot, amikor is kiderül, ki lesz a 2017-es Fehérvár Szépe. A helyszín tökéletes, a lányok gyönyörűek, a hangulat meg ... tudjátok mit, inkább gyertek el. Ezt látni kell!

Koncert: 100 Tagú Cigányzenekar
Mikor?: Augusztus 26., szombat 17:00
Hol?: Feketehegy-Szárazrét, Közösségi Központ

Tudtad, hogy a 100 Tagú Cigányzenekarban nem is 100-an játszanak hanem 140-en? Na, de nem is ez a lényeg, hanem sokkal inkább az, hogy szombaton Fehérváron is fellép a Magyar Örökség és Hungarikum-díjas világhírű együttes. Az 1985 óta együtt zenélő társaság a komolyzene mellett a tradicionális magyar cigány muzsikában is otthon van, így egy igazán fergeteges estében lehet részünk.

Sport: Videoton FC - Ferencvárosi TC
Mikor?: Augusztus 27., vasárnap 19:30
Hol? Pancho Aréna, Felcsút

Gyorsan felejtsük is el a Partizán elleni blamát, hiszen egyrészt még éppen hogy csak a szezon elején járunk, másrészt vasárnap a Fradit fogadjuk és egyáltalán nem ígérkezik sétagaloppnak a meccs. Csak úgy, mint a Vidi, a Ferencváros is erősödött, és bár ez az eddigi mutatóikon nem látszik meg, de bármelyik pillanatban tudnak meglepetést okozni. Vasárnap egy igazi örökrangadó vár ránk, úgyhogy szurkoljuk ki azt a hazai pályán kötelező győzelmet.

Mozi: Sokkal több, mint testőr
Mikor?: Augusztus 24-től
Hol?: Cinema City Alba

Végre itt van a nyár egyik legjobban várt popcorn mozija, a Sokkal több, mint testőr. Most, hogy Ryan Reynolds végre visszatalált a számára talán legjobban fekvő stílushoz a határtalan ökörködéshez (Deadpool után szabadon), így újra régi fényében tündököl (rinyál) és mindehhez még hozzájön Samuel L. Jackson gyilkos humora, hát ember legyen a talpán, aki kibírja nevetés nélkül.

Fehérváron túl: GyereKi! Fesztivál
Mikor?: Augusztus 26-27. szombat-vasárnap
Hol?: Velence

A GyereKi! Fesztivál a családokat Velence központjában, a megújult sétánnyal szembeni területen várja egy olyan eseményre, ahol a számos sport és kulturális program mellett a színvonalas szórakozás is nagy szerepet kap. A vendégek 12 helyszínen kapják a műsort, ahol is a nagyszínpadon az egész napos gyerekprogramok után, este sztárvendégek szórakoztatják a nagyérdeműt. Fellép többek között Tóth Vera és Király Linda, illetve Keleti Andrea is megcsillogtatja a tánctudományát. Én ki nem hagynám!

 (Fotó: magyarepitok.hu)
(Fotó: magyarepitok.hu)
img

Fehérváron túl: Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál
Mikor?: Augusztus 31.-szeptember 3., csütörtök-vasárnap
Hol?: Agárd, Parkerdő

A velencei karnevál nem csak képletesen repíti az égbe a látogatókat. A Székesfehérváron kezdődő és az Agárdi Parkerdőben folytatódó több napos fesztivál légi látványosságait a földön és a levegőben egyaránt változatos programok kísérik. Most őszintén, ki nem szeretne hőlégballonok után leskelődni? De ha már unod a bámészkodást, akkor a Velencei-tó partján kirakodóvásár, színpadi programok, sörsátor és utcabál színesítik a ballonok parádéját.

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

"Az elkövetkezendő két évnek két fő célja van számomra. Szeretnék minél több jégidőt kiharcolni magamnak, ezáltal sok gólt szerezni és igazán meghatározó játékossá válni."

Sárpátki Tamás Róbert

csatár, Fehérvár AV19

Eseménynaptár

 • Tömeggyilkos merénylet volt Egyiptomban
  Tömeggyilkos merénylet volt Egyiptomban
 • Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt
  Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt
 • Elhunyt Komáromy Éva színművész
  Elhunyt Komáromy Éva színművész
 • Sokszoros véradóknak mondtak köszönetet
  Sokszoros véradóknak mondtak köszönetet