6 évnél régebbi cikk

Reichert Karolina lett Fehérvár Szépe
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fiers Gábor
Reichert Karolina lett Fehérvár Szépe

Reichert Karolina nyerte a 15. Fehérvár Szépe versenyt. A 17 éves gimnazista első udvarhölgye Bozsoki Bianka Bernadett, a második pedig Mészáros Réka lett.

A következő egy évben Reichert Karolina viselheti a Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője címet. A szombat esti döntőben a mindössze 17 éves királynő mellett a második helyen a székesfehérvári születésű, jelenleg Sárosdon élő, aktívan modelkedő 22 éves Bozsoki Bianka Bernadett végzett, harmadik pedig a szintén 22 éves Dunaújvárosban született és jelenleg Perkátán élő Mészáros Réka lett.

Balra Mészáros Réka, középen Reichert Karolina, jobbra Bozsoki Bianka Bernadett
(Fotó: Horváth Reni)

A Fejér Megyei Hírlap internetes közönségszavazását a 19 éves abai Mercsek Mercédesz nyerte, míg a döntő helyszínén részt vevő közönség Bozsoki Bianka Bernadettet látta a legszebbnek. 

A győztes Reichert Karolina Fehérváron született, jelenleg is a városban él szüleivel és két testvérével. Jelenleg a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium ügyviteli szakára jár, ahol szeptemberben kezdi meg az utolsó évét. Hét évig táncolt az Alba Regia Alapfokú Művészeti Tánciskolában, szabadidejében szívesen önkénteskedik. A frissen megválasztott királynő 53 kg súlyú, derékbősége 64 cm, csípőbősége 80 cm, mellbősége pedig 83 cm - írja a feol.hu.

A döntőről készült összes fotónkat itt nézheted meg:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek