6 évnél régebbi cikk

Ezek most a legizgalmasabb álláslehetőségek Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotójaEzek most a legizgalmasabb álláslehetőségek Székesfehérváron

Népi fúvós kerestetik – akadt meg a szemem ezen az álláshirdetésen. Böngészni kezdtem, és találtam még néhány, szerintem egészen figyelemre méltó székesfehérvári álláshirdetést.

Az biztos, hogy az országos trend a fehérvári piacon is vastagon érvényesül: tömegével keresik az operátorokat, könnyű fizikai munkásokat, ám néhány kakukktojás, vagy ha úgy tetszik gyöngyszem ezek között is felbukkan, ami vagy elnevezésével vagy a ténylegesen betöltendő pozícióval kapcsolatban indítja meg az ember fantáziáját. Most nem a nagyágyukat kerestem, álomfizetéssel, hanem az érdekes munkákat.

  1. Elsőként jöjjön a bevezetőben beharagozott népi fúvós pozíció. Jó, jó, itt azért eléggé behatárolt a jelentkezők lehetősége, egészen egyszerűen vagy tudod használni az eszközt vagy nem. A "kicsit azért megy" kategória nem játszik.

  2. Szaunakezelők azonban egy sima érettségivel is lehetünk, ráadásul nem is rossz helyen; gyorsnak kell lennünk, ha az Árpád Fürdő munkatársaként szeretnénk dolgozni a jövőben. Szép környezet, folyamatos meleg és tuti, hogy egy kis bónusz szaunázás is belefér. Kell ennél több?

  3. És jöjjön minden focirajongók álma: az Európai Minifutball Szövetség székesfehérvári irodájába keres Sport Manager munkatársat. Ugye, hogy ugye?

  4. A következő pozíció talán inkább a hölgyek szívét melengeti meg: a Háda webshopjában megüresedett egy fehérvári Webáruház manager állás. Ruha hadak karnyújtásnyira, első kézből... Na jó, ez persze kisarkított megközelítés, ráadásul ha végigolvassuk az ellátandó feladatok listáját, a szoknyahalmok is kissé eltávolodnak. Izgalmasnak, azért izgalmas!

  5. Növény- és kertmániásként az én pulzusom ennél a hirdetésnél emelkedett meg igazán, az Oázis kertészet faiskolai munkatársaként egész nap tobzódhatnék a gyönyörű növények látványában. Még akkor sem lehet rossz, ha a vevők néha tutira megzavarnak az élvezetekben.

És a végére jöjjön a +1: valószínűleg csak a szaktudás hiánya miatt, de fogalmam sem volt mit takar a Back End Fejlesztő pozíció, úgyhogy egyből felkeltette az érdeklődésemet. Izgalmasnak valóban izgalmas és kreatív munka lehet, a hozzáértők pedig jó eséllyel a fura betűegyütteseket is értelmezni tudják a szükséges szaktudásnál felsorolt tételek között. Nem szépítek, nekem nem ment... 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek