2018. január 16. kedd Gusztáv
Menü

86 kilót fogyott, gasztroblogger lett - Bihari Erzsébet elárulja, hogyan csinálta

86 kiló. Ez nem a testsúlya, hanem az a felesleg, amitől megszabadult Bihari Erzsébet. A ma már gasztrobloggerként is ismert szakács szerint nem is volt nehéz leadni a több mint 80 kilót.

Ma már ő is csodálkozik rajta, hogyan bírta el nap mint nap 86 kilónyi súlyfeleslegét. Mióta leadta a túlsúlyát, sokat változott az élete, de leginkább a táplálkozása: étrendjéből teljesen száműzte a tejtermékeket, a glutént, a cukrot és a finomlisztet. Bihari Erzsébettel a Cutler Fehérvárban beszélgettünk, de tanácsait és tapasztalatait bárki elolvashatja az interneten.

 

 

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

  • Holnaptól ismét drágábban tankolhatunk
    Holnaptól ismét drágábban tankolhatunk
  • Turisztikai ügynökség: Magyarország a biztonság miatt is népszerű úti cél
    Turisztikai ügynökség: Magyarország a biztonság miatt is népszerű úti cél
  • Halálos veszélyre figyelmeztet ismét a katasztrófavédelem
    Halálos veszélyre figyelmeztet ismét a katasztrófavédelem
  • Novák: idén is lehet igényelni az első házasok adókedvezményét
    Novák: idén is lehet igényelni az első házasok adókedvezményét

A hét embere

Eseménynaptár