2017. szeptember 25. hétfő Eufrozina
Menü

86 kilót fogyott, gasztroblogger lett - Bihari Erzsébet elárulja, hogyan csinálta

86 kiló. Ez nem a testsúlya, hanem az a felesleg, amitől megszabadult Bihari Erzsébet. A ma már gasztrobloggerként is ismert szakács szerint nem is volt nehéz leadni a több mint 80 kilót.

Ma már ő is csodálkozik rajta, hogyan bírta el nap mint nap 86 kilónyi súlyfeleslegét. Mióta leadta a túlsúlyát, sokat változott az élete, de leginkább a táplálkozása: étrendjéből teljesen száműzte a tejtermékeket, a glutént, a cukrot és a finomlisztet. Bihari Erzsébettel a Cutler Fehérvárban beszélgettünk, de tanácsait és tapasztalatait bárki elolvashatja az interneten.

 

 

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

  • img
    Döntőjéhez érkezett a III. Béla király és kora nyugdíjas vetélkedősorozat
  • img
    A Vörösmarty Színház művészeit köszöntöttek a Városházán
  • img
    Vulkánkitörés veszélyére figyelmeztettek Balin
  • img
    Még mindig kutatnak a túlélők után Mexikóvárosban

A hét embere

Eseménynaptár

  • img
    Jennifer Lopez egymillió dollárral támogatja Puerto Ricót
  • img
    ENSZ: Oroszország súlyos jogsértéseket követ el a Krím félszigeten
  • img
    KSH: 7 millió tonna kalászos gabona termett idén
  • img
    Perifériásérbetegség-szűrés Fehérváron
  • img
    Tesco: tájékoztatják a szakszervezeteket
  • img
    Sikerdarab született
  • img
    Kutatók éjszakája - fehérvári programok
  • img
    Még mindig kutatnak a túlélők után Mexikóvárosban
  • img
    A Jégtorony titka - kiállítás és kincskeresés
  • img
    Sárkányhajó Fesztivál – a Csónakázó-tavat veszik birtokba
  • img
    Fehérvári Irodalmi Napok - színházi előadásokkal is bővül a program
  • img
    Medve sétált Székelyudvarhely utcáin
  • img
    Nemzeti konzultáció - várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány