6 évnél régebbi cikk

Klipet forgatott az Alba Regia Szimfonikus zenekar
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Klipet forgatott az Alba Regia Szimfonikus zenekar

Székesfehérvár belvárosában forgatott klipet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Fehérvár Médiacentrum munkatársaival. A Csajkovszkij Virágkeringőjének dallamára készült felvételeket nagyjából egy hónap múlva láthatja a fehérvári közönség.

Székesfehérvár belvárosában forgatott klipet a napokban az Alba Regia Szimfonikus zenekar, a Fehérvár Médiacentrum munkatársainak közreműködésével. László-Takács Krisztina, a klip rendezője elmondta, a felvételek Székesfehérvár különböző terein, szép utcáin készültek, a fehérváriak bevonásával. Valóban önfeledt, vidám pillanatok kerültek megörökítésre, táncoló, mosolygó, jókedvű emberek hallgatták az őszi napsütésben Csajkovszkij Virágkeringőjét a kamerák előtt.

"A célja az egésznek az, hogy egy picit ismertté tegyük a zenekart, ismertté tegyük a városunkat, és ezzel a szép muzsikával sokaknak örömet szerezzünk." - hangoztatta Major István, a zenekar igazgatója.

(Fotó: Tar Károly)

A videoklip nagyjából október közepén kerül a közönség elé. Addig is lássuk a Fehérvár Televízió összefoglalóját a forgatásról, ahol a fülbemászó dallamokba is belehallgathatunk:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek