6 évnél régebbi cikk

Kiderült, hogyan halhattak meg az idős fehérvári túrázók a Medves-fennsíkon
Fehérvár Médiacentrum fotójaKiderült, hogyan halhattak meg az idős fehérvári túrázók a Medves-fennsíkon

Valószínűleg rosszul lett az az idős jogász, akit feleségével együtt holtan találtak a Salgóbánya melletti erdős területen. A nő segítségért indult, de rossz irányba. A székesfehérvári pár vasárnap tűnt el Nógrád megyében.

Október 22-én délelőtt indult sétálni a Medves Hotelből az a fehérvári pár, akiket a hét elején holtan találtak a szállásukhoz közeli erdős területen. A 74 éves férfit két kilométerre a hoteltől, egy tűzrakóhely közelében találták meg kedden, felesége holttestére onnan néhány száz méterre akadtak rá másnap. A Blikk egy, a kutatásban részt vevő forrása szerint a férj nagy valószínűséggel rosszul lett az erdőben, a 72 éves feleség segítségért indult, de eltévedt. A két holttestet egymástól néhány száz méterre találták meg, a salgóbányai hoteltől azonban nagyjából két kilométerre lehettek.

A bulvárlap információi szerint a pár egyik tagján sincsenek olyan külsérelmi nyomok, melyek bűncselekményre utalnának. Holmijaikat sértetlenül megtalálták hotelszobájukban. Az elhunyt túrázók székesfehérváriak voltak: a férfi jogászként, felesége pedig a kórházban belgyógyászként, infektológusként és igazságügyi szakértőként dolgozott.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek