6 évnél régebbi cikk

A Libri 1000 könyvet rejtett el az országban, Székesfehérváron is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
libri.hu
A Libri 1000 könyvet rejtett el az országban, Székesfehérváron is!

Légy része a Libri karácsonyi történetének! Az első ajándékod idén igazi meglepetés lehet, találj te rá a Székesfehérváron elrejtett könyvekre.

Vajon milyen lehet találni egy könyvet? Egy könyvet, ami csak a tiéd? Amit nem véletlenül hagyott el valaki, hanem azért, hogy te megtaláld? A Libri könyveket szeretne ajándékba adni. Sokat. Egészen pontosan ezret. Budapesttől és Székesfehérvártól Pécsen át Debrecenig, több mint 20 városban.

Hagyd magad elvarázsolni és merülj el a történetekben! Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséiben vagy Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijében. Legyen merszed félni Al Ghaoui Hesnával és frissen megjelent sikerkönyvével, a Félj bátrannal! Merülj el Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésében, és ne szégyelld szétröhögni magad Bödőcs Tibor zseniális íróparódiáin. Rettegj Margaret Atwood félelmetes disztópiájától A Szolgálólány meséjében.

És ha kiolvastad és sírtál, rettegtél, féltél, nevettél, akkor mutasd meg másoknak is, hogy könyvet kapni, pláne meglepetésként, milyen jó. Tölts fel egy képet a könyvajándékodról a Libri Facebook vagy Instagram oldalára, jelöld meg a fotót #azenajandékom hashtaggel, és még több történet részese lehetsz, hiszen ajándékod mellé megnyerheted a 3 db 100 000 Ft-os könyvcsomag egyikét is.

Ha szeretnéd megtalálni a Libri karácsonyi könyvajándékait, ide kattintva találsz segítséget a kereséshez!  

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek