6 évnél régebbi cikk

Ezt is megéltük: Szenteste, Kevin nélkül!
Fehérvár Médiacentrum fotója
filmes.guru
Ezt is megéltük: Szenteste, Kevin nélkül!

Bizony, a karácsonyfa-díszítés-ajándékosztás-halászlé mágikus három szög után az idei szentestén nem kuncoghatunk (kábé századszor) a pórul járt betörők vs. Kevin csatározáson, szenteste egyetlen csatorna sem tűzi műsorra az elmúlt évek egyik kedvenc karácsonyi mémjévé váló Reszkessetek, betörők! című klasszikust.

Az elmúlt években nem telhetett el szenteste Kevin nélkül, az erről gondoskodó RTL Klub azonban az idei évben száműzte december 24. estéjéről a Reszkessetek, betörők! első részét. Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy a nagy rivális, a TV2 dafke megszerzi a jogokat és vetíteni fogja, a héten nyilvánosságra került programtervek alapján azonban mindezt biztosan nem 24-én teszi meg.

Az Animare tévéújság szerint az RTL Klub szenteste előbb az Aranyhaj és a nagy gubanc című animációs filmmel jelentkezik, majd jön az Ilyen az élet című amerikai vígjáték, előbbi 18:45-ös, utóbbi 20:35-ös kezdéssel. A TV2 a saját gyártásban hisz, 18:50-től a Sztárban Sztár + 1 kicsi ünnepi különkiadása jelentkezik, majd a Jack Black-féle Holiday következik 21:15-től. Szó se róla, a főműsoridős kínálatot látva, ha tévéznék szenteste, még mindig inkább Kevint nézném...

 

A többi filmes csatorna sem kapkodott a Macaulay Culkin, Joe Peschi és Daniel Stern fémjelezte 1991-es vígjáték után, a Film+ A hobbit: Váratlan Utazással jelentkezik főidőben, az AXN a Zorro álarca mellett tette le a voksát. A legjobbat a Viasat 3 kínálatán mosolyogtam, a csatorna ugyanazt a Holiday-t vetíti, mint a TV2, csak épp negyedórával előbb. Szóval ha valaki ki akar menni egy kis szaloncukrot csenni a fáról, nyugodtan menjen, 15 perccel később átkapcsol a TV2-re és onnan folytatja a filmet, ahol abbahagyta.

Ha viszont valaki elképzelni sem tudja a karácsonyt Kevin és a betörők nélkül, nos, azoknak van két jó hírünk. Először is, a csatornák eddig csupán a 24-i műsort hozták nyilvánosságra, szóval 25-26-án még simán jöhet a film. Másrészt, aki mindenképp szenteste akarja látni a nagy párharcot, az nyugodtan kattintson ide és nézze meg online.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek