6 évnél régebbi cikk

Ismét a világ egyik legolvasottabb oldalán szerepel az éjszakai Fehérvár
Fehérvár Médiacentrum fotója
Boroczky Andrea
Ismét a világ egyik legolvasottabb oldalán szerepel az éjszakai Fehérvár

Boroczky Andrea ismét adott egyet a városimázsnak. A fehérvári származású fotós néhány hete újabb képösszeállítást töltött fel a világ egyik legolvasottabb honlapjára. A BoredPandát böngészők így idén már másodszor csodálhatják meg az éjszakai Székesfehérvárt.

Azt már egy ideje lehet sejteni, hogy a blogok és még inkább a közösségi újságok jelenhetik az újságírás jövőjét. Utóbbiak közül manapság az egyik legfelkapottabb a BoredPanda, ahol idén már másodszor jelentek meg csodaszép fotók az éjszakai Székesfehérvárról. Boroczky Andrea előbb februárban, majd december közepén posztolt egy csokornyi képet az átlagosan havi 70-100 millió olvasót pörgető honlapra.

Cikkünk kiemelt képén kívül ilyenek szerepelnek még az összeállításban:

Aki kíváncsi a további 26 képre, az a BoredPandára feltöltött friss cikkben megtalálhatja őket. És ha már ott járunk, érdemes is szavazni a poszt bal felső sarkában található nyilacskák segítségével a cikkre. 

De még ennél is jobb, ha egyre több elkötelezett fehérvári lokálpatrióta gondolja úgy, hogy ő is megosztja a világgal az ilyen és ehhez hasonló oldalakon (is), hogy miért is jó élni ebben a városban, miért is érdemes ellátogatni a magyar koronázóvárosba. A közösség meggyőzőképességének erejénél ugyanis senki nem fog tudni többet tenni azért, hogy Székesfehérvár is a kiemelt hazai úti célok közé tornázza fel magát. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek