6 évnél régebbi cikk

Zseniális videót készített Fehérváron a Paraba Swing Club - táncold körbe a királyok városát!
·Kulttánc·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaZseniális videót készített Fehérváron a Paraba Swing Club - táncold körbe a királyok városát!
·Kulttánc·Utolsó frissítés: undefined

Lábbal hajtják a kisvonatot, megforgatják a székesfehérvári helyi járat utazóközönségét, táncolnak a Bory-vár falai között, az uszoda medencéinek partján, vagyis swing a városon át. Ha megnézed a videót, azt érzed: élni jó!

Napfényben fürdőző Székesfehérvár, jó zene, kitűnő táncosok, akik öltözékükkel és mozdulataikkal is tökélesen hozzák a swing aranykorának életérzését - mi kellhet még több ahhoz, hogy egy újabb remek videó készüljön városunkban? A fehérvári székhelyű Paraba Swing Club sodró lendületű kisfilmje feldobja a napodat, és el is felejted, hogy január van, szürke és hideg, távol a tavasztól. Ja, és azonnal kedved támad megtanulni swingelni!

Amit akár meg is tehetsz, mivel a Paraba Swing Klub Székesfehérváron működik, és ahogy arról a Facebook-oldaluk hírfolyama is árulkodik, élő, pörgő közösség az övék, ráadásul örömmel várják az újonnan csatlakozó táncoslábúakat. A klub célja ugyanis a swingstílus megismerése, hogy élvezzék a múltat idéző muzsikát és táncokat, kizökkenjenek a hétköznapi robotolásból miközben átmozgatják az izmainkat, jó hangulatban, észrevétlenül. Nem utolsó sorban igyekeznek közösséget építeni, egységbe kovácsolni az azonos érdeklődésű fiúkat és lányokat, és terjeszteni az életérzést szélesebb körben.

Mondjuk ilyen videóval, ez könnyen fog menni... 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek