6 évnél régebbi cikk

Látványos videón járhatjuk körbe a varázslatos Abszol utat - Harry Potter-fanoknak kötelező!
Fehérvár Médiacentrum fotójaLátványos videón járhatjuk körbe a varázslatos Abszol utat - Harry Potter-fanoknak kötelező!

Pár napja zseniális videóra lettem figyelmes: az MTV UK Facebook-oldalán feltűnt egy Harry Potteres anyag, amely az orlandói Abszol utat járja keresztül-kasul 360 fokban.

Mostanában mintha újra lenne valami varázslat a levegőben, ugyanis ismét előkerültek a Harry Potteres könyvek, filmek és videók is. A napokban posztoltunk Voldemort fan-made filmjéről és nyakunkon a Legendás állatok és megfigyelésük második része is, amely nem titkoltan Gellert Grindelwaldot és rémtetteit helyezi a középpontba.

Láthatóan bővül az univerzum, amelyhez pár éve az Universal Studios is hozzátette a magáét, ugyanis Orlandóban, Japánban és Hollywoodban olyan interaktív Harry Potter-parkot hoztak létre, amelyben az Abszol út és Roxmorts utcái köszönnek vissza. Az egyre inkább visszatérő Harry Potter-lázat meglovagolva az MTV is körbejárta az orlandói parkot, amelyet 360 fokos kamerának köszönhetően ti is megleshettek. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek