2018. május 24. csütörtök Eszter
Menü
18
Felnőtt tartalom
Elmúltál már 18 éves?
Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
Igen
Nem

Öt nagyon kínos randi

Öt nagyon kínos randi
(Fotó: aprilbraswell.com)

A szerelmesek napján persze minden a „lufimaciszivecskéről” szól, de mi azért nevetni is szeretünk, úgyhogy hoztunk egy csokorral (sicc!) a legkínosabb randikból.

Talán mindenki emlékszik annak az angol lánynak a rettenetesen kínos esetére, akire az első randin rátört a nagydolog. Mindez a frissen megismert férfi otthonában, ahol azonban a toalett nem szuperált rendesen. A lány nem esett kétségbe, gondosan becsomagolta a wc-ben fennmaradt termést, kidobta az ablakon, majd (kínos, nem kínos) töredelmesen bevallotta a házigazdának a történteket. De még csak ezután jött a java. A férfi megnyugtatta a lányt, hogy most szépen kimennek a kertbe, összeszedik a bűnjelet, kidobják és elfelejtik ezt az egész sztorit.

Csakhogy a kaki nem az udvaron landolt. Az ablak alatt fél méterrel még volt egy másik, kisebb ablak is, ami azonban nem volt nyitva, így a csomag megrekedt félúton. A srác elment kalapácsért, közben a lány, aki amúgy amatőr tornász, sajnos a kezébe vette az irányítást, és úgy döntött, hogy kimászik az ablakon. El is indult, ki is halászta a kakit, odaadta a fiúnak, hogy dobja ki, és megkérte, hogy húzza őt vissza. Csakhogy ez utóbbi már nem jött össze. A lány a sikeres mentés után úgy beszorult, hogy végül a tűzoltóknak sikerült csak kibányászni őt az ablak fogságából.

Öt nagyon kínos randi

Béna randikért azonban nem kell túl messzire mennünk, kis hazánkban is estek már meg olyan történetek, amelyek vaskosan beleférnek a kínos kategóriába. A legjobb sztorikból pedig bőven szemezgethetünk az Internet egyik „teatyavilágeztkomolyangondolta” nagy gyűjtőhelyén, a gyakorikerdesek.hu oldalon. 

„A legkínosabb az volt, amikor a lánynak 16 évesen kiesett a foga randi közben. Megmaradt egy tejfoga és ittunk valami meleg kávét és utána egy hidegebb koktélt. Egyszer csak kortyolt, lecsapta a poharat, és az asztalra "köpte" a tejfogát. Egy pillanatra lesokkoltam, de ő is, aztán kértünk egy marék zsepit, mert vérezni kezdett. A randi végéig ki volt borulva ,hogy ez milyen ciki, meg hogy máskor megismételjük-e. Én megkérdeztem: attól függ, hány tejfogad van még bent?”

„Nálam a legcikisebb az volt, amikor egyszer elvittem egy lányt randira, persze már nem elsőre, hanem ez volt körülbelül a hatodik randink. Jól elvoltunk, erdőben sétáltunk és letámadtuk egymást. Leterítettem a félreeső kis úton a kabátomat, ő ráfeküdt, én mellé, levettem a nadrágját és bugyiját is. Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami mozgást hallok tőlem balra. Erre kiderült, hogy egy körülbelül 15 fős, olyan 40 év körüli embercsapat ment el mellettünk, és nézték végig, ahogy mi ott "elvoltunk". Akkori barátnőm csak akkor eszmélt fel, amikor valaki rálépett egy botra és elrepedt alatta. Meglátta őket, gyorsan felkapkodta a ruháit, és elmentünk onnan. Azóta soha sem jut eszembe erdőbe menni még csak pettingelni sem.”

„Tél volt, gyönyörű hóesés és este, sétáltunk egy helyes fiúval. Megálltunk beszélgetni, majd lépett felém, hogy megcsókoljon. Viszont megcsúszott közben a lába a jégen, és úgy megfejelt, hogy eltört az arccsontom. Csillagokat láttam. Egy évig volt utána monoklim, nagyon nehezen gyógyult meg.”

„Nyár eleje volt, teljesen és visszavonhatatlanul beleszerettem egy srácba. Ő volt a minden. Miatta keltem fel reggel, azt hittem, ha vele történne valami, én mennék utána. Eljött a randi. Három órát szenvedtem a készüléssel, egész randin annyira zavarba voltam, hogy végig vinnyogva nevettem, és össze-vissza beszéltem. Beültünk egy cukrászdába, és olyan szerencsétlenül ültem le, hogy a szék elvágta a lábam és ömlött belőle a vér. Én persze próbáltam úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Nagy nehezen, de elállt a vérzés. Aztán elmentünk egy parkba, ahol meg akart csókolni, de szintén szerencsétlenül összefejeltünk, és bevertem a fogam. Remek volt. Az egész randin iszonyat kínosan éreztem magam, semmi közös témánk nem volt. Végül rájöttem, hogy ő nem is az, akibe beleszerettem.”

„A legkínosabb randi az volt, amikor lehánytam a srácot. Még fiatalabb voltam, elmentünk egy buliba, és hogy ne izguljak annyira, elkezdtem rövideket inni. Nem voltam hozzászokva a piához és az utolsó feles után éreztem, hogy visszakéredzkedik. Próbáltam visszatartani, és eljutni a mosdóig, de nem ment, és minden a srác cipőjén landolt. El sem tudom mondani, hogy égett a fejem, de végül is összejöttünk, és két évig együtt voltunk. De utána nem ittam már egyszer sem a közelében.”

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

 • Az első koncert a teraszon - Horváth Attila dalszövegei Szabó Leslie tolmácsolásában
  Az első koncert a teraszon - Horváth Attila dalszövegei Szabó Leslie tolmácsolásában
 • Nevelés a középpontban - oktatáskutatók tanácskoznak Székesfehérváron
  Nevelés a középpontban - oktatáskutatók tanácskoznak Székesfehérváron
 • Együttműködés, robotika és gyártásautomatizálás - Ipar nap az Óbudai egyetemen
  Együttműködés, robotika és gyártásautomatizálás - Ipar nap az Óbudai egyetemen
 • Bakondi: egyre több migráns érkezik Törökországból Görögországba
  Bakondi: egyre több migráns érkezik Törökországból Görögországba
 • Ukrajna - továbbra is rohamosan terjed a kanyaró
  Ukrajna - továbbra is rohamosan terjed a kanyaró
 • Európa jövője - Bannon: a nemzeti szuverenitásért harcol Trump és Orbán is
  Európa jövője - Bannon: a nemzeti szuverenitásért harcol Trump és Orbán is
 • Európa jövője - Gulyás: komoly veszélyben van a szabadság
  Európa jövője - Gulyás: komoly veszélyben van a szabadság
 • Labdarúgó Magyar Kupa - Jubileumi tizedik sikerét aratta az Újpest
  Labdarúgó Magyar Kupa - Jubileumi tizedik sikerét aratta az Újpest

Eseménynaptár

 • HÍRADÓ 2018. május 23.
  HÍRADÓ 2018. május 23.
 • Olasz kormányalakítás - Megbízást kapott Giuseppe Conte a kormányalakításra
  Olasz kormányalakítás - Megbízást kapott Giuseppe Conte a kormányalakításra
 • Érdekességek a királyi bazilikáról - bemutatták Szabó Zoltán építészettörténész könyvét
  Érdekességek a királyi bazilikáról - bemutatták Szabó Zoltán építészettörténész könyvét
 • Zack Phillips a Fehérvár AV19 játékosa
  Zack Phillips a Fehérvár AV19 játékosa