6 évnél régebbi cikk

Az megvan, hogy a hétvégén ingyen netezhetünk?
Fehérvár Médiacentrum fotójaAz megvan, hogy a hétvégén ingyen netezhetünk?

Na, azért annyira ne örüljetek. Ez csakis mobilról és csakis a Telekomnál működik, ugyanis olyan akcióval készülnek, melynek köszönhetően péntektől, azaz február 16-tól négy napon keresztül ingyenesen korlátlan belföldi adatot ad a Telekom a havidíjas mobilinternet előfizetőinek.

A különös kedvezménynek nagyon jó oka van, ugyanis a Telekom a hétvégén az ügyfelszolgálati rendszereit bővíti és fejleszti, így csak korlátozottan tudják majd kiszolgálni az ügyfeleket. Ebből kifolyólag február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én 23:59-ig a telefonos ügyfélszolgálat csak néhány dologban tud majd segíteni (hibabejelentés és SIM-kártya letiltás), a Telekom-fiók és a Telekom-mobilalkalmazás egyáltalán nem fog működni, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Az SMS ügyfélszolgálat sem lesz toppon, ugyanis ez a funkció a havidíjas ügyfelek számára szintén nem lesz elérhető.

A blackout során többek között nem tudunk majd új előfizetést, illetve telót venni, nem tudunk SIM-kártyát cserélni és a díjcsomagunk módosítása közben is problémákba ütközhetünk. A számlabefizetés sem a megszokott módon történik, ugyanis ebben az időszakban csak eseti átutalásra, csekkbefizetésre és Díjneten keresztüli befizetésre lesz lehetőségünk. A teljes listát a Telekom honlapján találjátok.

Persze ennyi tagadás után felmerül a kérdés: akkor egyáltalán mit tudunk csinálni? A válasz egyszerű: internetezni, ugyanis kárpótlásul ezekért a kellemetlenségekért négy napig korlátlanul szörfölhetünk a világhálón. Na, hát akkor nincs is más dolgunk, mint internetre fel!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek