6 évnél régebbi cikk

Popsiformálás, bicepszgyakorlatok és Kathi Béla: ezek eddig a legnépszerűbb Heti Fitt videók
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Popsiformálás, bicepszgyakorlatok és Kathi Béla: ezek eddig a legnépszerűbb Heti Fitt videók

Salamon Diától megtudtuk, hogyan kell álompopsit formálni. Kathi Béla négyvenévesen tért vissza a testépítés legmagasabb szintjére, nem is akárhogyan. Sántha Tamás pedig bemutatta a leghatásosabb bicepszgyakorlatokat. A Heti Fitt elmúlt egy éve alatt az öt legnépszerűbb videó már közel 250 000 megtekintésnél jár. Sorrendben ezek voltak azok:

5. Három popsiformáló gyakorlat Salamon Dia fitneszvilágbajnoktól (7161 megtekintés)

Mindenki elkezdte valahol. Salamon Dia sem született szinte tökéletes alakkal, viszont keményen megdolgozott érte. A fitneszvilágbajnok három olyan gyakorlatot mutat be, amit ha helyesen végzünk el, már a nyáron látszik majd az eredménye a strandon.

4. Vállban erős: a leghatásosabb vállizom-gyakorlatok (21 230 megtekintés)

Popeye az egyetlen kigyúrt fickó, akinek jól áll, hogy izmos a karja, de nincs semmi válla. Ha minden vágyad az, hogy pont úgy nézz ki, mint a klasszikus rajzfilmfigura, ne nézd meg a lenti videót. Amennyiben azonban kisportolt vállakat szeretnél, ne hagyd abba az olvasást! 

3. Hogyan használjuk a gépeket a konditermekben? (22 919 megtekintés)

Ahhoz, hogy hatékonyan hajtsuk végre a gyakorlatokat, tudnunk kell, hogyan használjuk helyesen a gépeket az edzőteremben. Ebben segít ezen a héten Bohos Kornél testépítő bajnok. Kornél felhívta a figyelmet arra, hogy bármilyen gépen is edzünk, az alapos bemelegítés ne maradjon el, mielőtt nekikezdünk!

2. Így csinálj pár hét alatt durva bicepszet magadnak (95 639 megtekintés)

Ha van izom, ami a nyár szimbóluma lehetne, akkor az a bicepsz. Ezt éri a pólósbarnulás, a kamionosbarnulás és a dinnyevásárlásnál is elengedhetetlenül nagy szükségünk lesz rá az évszak második felében. Nem csoda, ha a szakemberek is azt javasolják, hogy kezdjünk el gyorsan foglalkozni a kigyúrásával, ha nem satnya felkarral akarunk belevágni a forró nyárba.

1. Öt év kihagyás után újra csúcson a testépítő Kathi Béla (110 911 megtekintés)

Kathi Béla manapság még mindig az egyik leg(el)ismertebb magyar testépítő – pedig közel öt évet hagyott ki. Amikor a profi sport már nem volt az élete része, akkor sem hagyta abba az edzéseket, így könnyebb is volt a visszatérés.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek