6 évnél régebbi cikk

Akár pár ezer forintért is a tiéd lehet egy panamai luxusvilla
Fehérvár Médiacentrum fotójaAkár pár ezer forintért is a tiéd lehet egy panamai luxusvilla

Egy amerikai házaspár potom pénzért árulja karibi luxusvilláját, amelyhez akár ti is könnyen hozzájuthattok. Persze, ahogy lenni szokott csavar is van a dologban, ugyanis a jól megszokott adás-vétel helyett nyereményjátékban sorsolják ki az új tulajt.

Nem csalás, nem ámítás, hanem szó szerint családi csomagolás: a Daily Mail információi szerint egy amerikai házaspár, Dave és Suzanne Smith túladna luxusvityillóján, ugyanis elmondásuk szerint új vizekre eveznének. A nyaralót majdnem öt évig építgették, szépítgették a panamai Bocas del Toro provinciában található Casa Cayucón, és ahelyett, hogy a több millió dolláros ingatlant az értékének megfelelő áron adnák el, úgy döntöttek, hogy inkább kisorsolják azt.

A nyereményjátékban bárki részt vehet, így nincs más dolgotok, mint hogy ide kattintva vásároljatok egy sorsjegyet és várjátok a csodát. A jegy potom 10 dollárba kerül, ami átszámolva 2500 forintnál áll meg, így igazán jó áron juthattok hozzá álmaitok luxusnyaralójához.

Maga a kecó az esőerdő és a tenger között található és nem kevesebb, mint huszonnégy férőhelyet biztosít újdonsült gazdájának. Négy különálló kabinból, a főépületből, két lakosztályból és egy légkondicionált luxus apartmanból áll össze. Ezen kívül a telekhez saját mólót és fedett napozóteraszt is hozzácsaptak, de akad ott még külön mosoda, karbantartási épület és három szabadon használható motorcsónak is. Ez ám a magas élet!

Ja, és ha még ez sem lenne elég, a nyereményjátékot szervező brit brigád, a WinThis.Life további 50 ezer dollárt kínál fel az új tulajnak, amit úgy tapsol el, ahogy csak akar. Úgyhogy, aki kedvet kapott egy lájtos hazárdírozáshoz az nyugodtan csapjon le azokra a tombolákra, ugyanis a nevezési határidőt nemrégiben meghosszabbították 2018. április 11-ig. Hajrá, hajrá!

Itt egy kiz ízelítő, hogy mire is számíthat a luxusvilla nyertese:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek