6 évnél régebbi cikk

Fehérvári vlogger a Telekom Videós Gála döntősei között
Fehérvár Médiacentrum fotójaFehérvári vlogger a Telekom Videós Gála döntősei között

Március 19-től lehet szavazni a 2018-as Telekom Videós Gála döntőjébe jutott versenyzőkre. Egy fehérvári vlogger, Apple Pie, alias Ritter Joe is bekerült a buliba, aki telefonos-kütyüs videóival egyre nagyobb népszerűségre tesz szert hazai berkekben. Ennek köszönhetően jött a jelölés, így Tech-kategóriában lehet rá szavazni.

A Telekom Videós Gála olyan egyedülálló rendezvény, melynek apropóján egy nagyszabású díjátadón jutalmazzák hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit. Az esemény célja, hogy elismerjék a hazai youtuberek előző éves munkáját, ezáltal is építve és támogatva a netes közösséget.

A kategóriák között megtalálható többek között a Vlog, a Gaming, az Utazás és az Animáció is, és olyan neves YouTube-csatornák kerültek jelölésre, mint a GameDayIroda, a Videómánia, a HollywoodNewsAgency, az Otherworld, az IGN Hungary és természetesen az Apple Pie is, amely a zseniális telós videóinak köszönhetően a Tech-kategóriában lesz érdekelt.

Ritter Joe 2016-ban indította az Apple Pie csatornát, melynek fókuszában a csatorna nevéhez híven az Apple termékek állnak. A legújabb telefonokról szóló teszteken és bemutatókon kívül számtalan hasznos tippet és trükköt tartalmazó videót találunk itt, praktikus tanácsokkal látva el a Apple tulajdonosokat.

Joe könnyen emészthető stílusának köszönhetően akár néhány perc alatt igazi Apple-szakértővé válhatnak a nézők, így egyáltalán nem csoda, hogy csatornája óriási népszerűségnek örvend az almások körében. Ritter Joe-ra és az Apple Pie-ra március 27-ig itt lehet szavazni. Hajrá, hajrá!

A 2018-as Telekom Díjkiosztó Gálát március 30-án, pénteken tartják, ezt a Videós Gála hivatalos Youtube-csatornája élőben közvetíti majd.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek