5 évnél régebbi cikk

Hogyan ne add fel az életmódváltást?
Hogyan ne add fel az életmódváltást?

Az életmódváltás nem egy átmeneti állapot, hanem jó esetben valóban egy életre szól. Hullámvölgyek folyton lesznek, de valahogy mindig vissza kell kapaszkodni arra az útra, ami a cél felé vezet. Salamon Dia, az IFBB bikini fitness világbajnoka adott néhány tippet arra, hogyan tartsuk meg hosszú távon is a motivációnkat.

Nem az első alkalom a legnehezebb és nem is a tizedik. Akkor kell erősnek lenni, amikor már hónapok óta csinálod, és már egy kicsit kiengednél. Csak egy edzés marad ki. Aztán még egy. Végül inkább az egész hét, sőt, az lesz a legjobb, ha a jövő hónapban újrakezded. Ezek azok a pillanatok, amikor valahogyan vissza kell evickélni arra az útra, amin a kezdet kezdetén elindultál. 

Életmódot váltani ugyanis nem erre a nyárra szóló párhetes tevékenység, de még csak nem is egy átmeneti időszak. Salamon Dia, az IFBB bikini fitness világbajnoka rendszeresen megküzd azzal, hogy mindig újabb és újabb motivációt találjon, hogy folytassa az edzést, a helyes táplálkozást és újabb célokat érjen el. Mivel már hosszú évek óta így csinálja, talán mindenkinek hasznosak lehetnek tanácsai arra vonatkozóan, hogyan ne adjuk fel az életmódváltást.

Borítókép: Horváth Reni
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek