5 évnél régebbi cikk

Hogyan segít a személyi stylist, és miért ingyenes ez Székesfehérváron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
Hogyan segít a személyi stylist, és miért ingyenes ez Székesfehérváron?

Style is in the air - címmel indul új sorozatunk, ahol Kernya Mariannal, vagyis Mayával, az Alba Plaza stylistjával merülünk alá a divat legmélyebb bugyraiba. Elsőként azt mutatjuk meg, miért is jó, ha profira bízzuk magunkat, és hogy néz ki egy tanácsadással egybekötött vásárlás.

Fekete mindenhez, pirosat meg ne vegyük fel rózsaszínnel - sokan vagyunk, akiknek valahol itt áll meg az, amit a divatról és stílusról biztosan tudunk. Persze ettől még szeretnénk jól kinézni, megtalálni saját utunkat az öltözködés terén is, és olykor-olykor egy kicsit merészebb szerelésben kilépni az utcára. Az Internetnek köszönhetően ugyan rengeteg platform van már, ahol tanácsokat kaphatunk, ötleteket csenhetünk, de ami jó a szomszéd Gizikének, korántsem biztos, hogy rajtunk is olyan dögösen áll.

Miért? Azért mert egy kicsit más az alakunk, a bőrünk és hajunk színe, és egyáltalán az egész-egész habitusunk. Saját stílusunk megtalálása nem is olyan egyszerű, ám ma már profi szakemberre bízhatjuk magunkat, hogy ne lőjünk mellé. Szóval, miben segít egy személyi sylist? Milyen egy personal shopping? És miért ingyenes ez Székesfehérváron, az Alba Plazában? Ezekre mind-mind választ kaphattok a videóban!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek