5 évnél régebbi cikk

Interneten keres társat a 84 éves bácsi - akár Fehérváron is megtalálhatja!
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Interneten keres társat a 84 éves bácsi - akár Fehérváron is megtalálhatja!

Szívmelengető sztori kering néhány napja a facebookon: 84 éves édesapjának keres társat egy pécsi férfi az Internet segítségével.

A szerelem kortalan, ezt már régóta tudjuk. De még ennek tudatában is szokatlan ez a történet: 84. születésnapjára azt kérte a fiától, hogy keressen neki társat az Interneten. A kiváló egészségnek örvendő, szellemileg is friss úriember jelenleg Pécsett él, de  - székesfehérvári asszonyok figyelem! - arra is nyitott, hogy elköltözzön bárhová. Egyébként ő is szívesen megosztja otthonát majdani társával. Korábbi évtizedeiben is aktív, mozgalmas életet élt, fia facebook posztja szerint szakértőként dolgozott még a Távol-Keleten, például Vietnamban is a szén- és érckutatás területén.

És hogy milyen társsal szeretné megosztani mindennapjait? Legyen 65 év feletti, kedves, barátságos, figyelmes, nyitott gondolkodású, segítőkész, jó probléma megoldó képességű.  "Édesapám tele van élményekkel, történetekkel, amiket szívesen megoszt mindenkivel. Jó génjeinek és tudatos életvitelének köszönhetően magas kora ellenére is jó egészségnek örvend, és szellemileg is nagyon friss. Kérlek osszátok meg levelemet, hogy eljuthasson a kérése ahhoz a személyhez, aki éppen ilyen társra vágyik!" - írja Rab Attila.

Nos, rajtunk ne múljon! Ehhez már csak annyit tudunk hozzátenni, hogy további jó egészséget kívánunk az úrnak, és drukkolunk, hogy mielőbb megtalálja a hozzáillő párt!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek