5 évnél régebbi cikk

Munkálatok miatt lezárták a Csíkvári út, illetve a Seregélyesi út egy szakaszát
Fehérvár Médiacentrum fotója
okkfehervar.hu
Munkálatok miatt lezárták a Csíkvári út, illetve a Seregélyesi út egy szakaszát

Útfejlesztési munkák miatt csütörtöktől lezárták a Csíkvári út egy szakaszát, illetve közműépítés miatt a Seregélyesi utat, a Mártírok úti csomópont után, a MOL benzinkút előtt.

Április 19-én, csütörtökön reggel 8 órától lezárták a Csíkvári út Hosszúsétatér és Homoksor csomópont közötti szakaszát, a Sóstó rehabilitációs program részeként ott kezdődő útfejlesztési munkálatok miatt. A kivitelezés előreláthatólag másfél-két hónapon át tart majd.

A gépjárművek, valamint a „11”, „11A”, „11G”, „40” és „41”-es helyi járatú autóbuszok terelőútvonala a Homoksor lesz. A terelés miatt a Stadion megállópár kimarad, a Segesvári úti megállópár templom előtti megállóhelyét pedig a Segesvári út csatlakozásához közelebbre helyezik át.

Az átmenő forgalom csökkentése és a gyorsabb közlekedés érdekében azt kérik, hogy aki teheti, az válassza a város körüli gyűrűt, és onnan a legrövidebb úton közelítse meg célját. Azt javasolják a gépjárművezetőknek, hogy a Balatoni és a Sárkeresztúri út helyett a Seregélyesi úton, vagy a Nyugati elkerülőt használva a Palotai, Móri, Mészáros Lázár úton, vagy Kiskút útján keresztül tervezzék úti céljuk elérését.

Körülbelül jövő hét szerdáig építési munkálatok miatt a Seregélyesi út városból kivezető oldalán lezárták a szélső forgalmi sávot a Mártírok úti csomópontnál. A lezárás a csomópontban érinti a Mártírok útja kivezető ágát, ahol az egyenes-jobbra kanyarodó sáv forgalmát a balra kanyarodó sávba terelik. A Mártírok útjáról minden irányba a belső forgalmi sávból lehet kihajtani.

A munkák ideje alatt kérik az gépjárművezetők türelmét.

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek