5 évnél régebbi cikk

Még egy hétig lehet szavazni a fehérvári tablóverseny jelöltjeire
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Még egy hétig lehet szavazni a fehérvári tablóverseny jelöltjeire

Nyolc nap alatt már több mint 33 000 szavazat érkezett a fehérvári tablóverseny jelöltjeire. A 49 tablóra jövő péntekig lehet voksolni, az eredményt a városi ballagáson hirdetik ki.

Nyolc nap alatt több mint 4400 szavaztot gyűjtött a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium 12/C tablója, ezzel egyelőre ők vezetik a fehérvári tablóversenyt. Kevéssel tőlük lemaradva második helyen áll a Lánczos Kornél Gimnázium 12/C (3900+ szavazat), a harmadik pedig a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/C osztálya (3600+ szavazat).

A tablóversenyről szóló szavazást április 19-én publikáltuk. A cikket múlt csütörtök óta a Google Analytics adatai alapján több mint 50 000-en nyitották meg, eddig összesen 70 000 alkalommal.

A győzelem reményében az osztályok mozgósították ismerőseiket, rengeteg szavazatot gyűjtöttek már eddig is. Cser-Palkovics András polgármester is örömét fejezte ki, hogy ennyire népszerű a ballagó osztályoknak meghirdetett verseny. Mindenkit arra biztat, hogy sétáljon Székesfehérvár Belvárosában, érezze jól magát és közben nézze végig a tablókat, szavazzon a neki legjobban tetsző, legötletesebbnek talált tablóra.

Az eredményt a május 5-én 9 órakor kezdődő városi ballagáson hirdetjük ki, Székesfehérvár polgármestere és a Fehérvár Médiacentrum munkatársai közösen köszöntik a győztes osztály képviselőit. Szavazni egészen a bolondballagás napjáig, vagyis május 4-én délig lehet ebben a cikkben:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek