5 évnél régebbi cikk

Megmenekült a fehérvári Vasútmodell kiállítás
Fehérvár Médiacentrum fotójaMegmenekült a fehérvári Vasútmodell kiállítás

Mégsem zár be a Vasútmodell kiállítás, amely az elmúlt években több száz gyereknek és gyereklelkű felnőttnek okozott örömöt. Egy megállapodásnak köszönhetően június 1-től a kiállítás minden költségét az önkormányzat vállalja magára.

Május 16-án egy Facebook-poszt ütötte fel a fejét, miszerint a korábban megírtakkal ellentétben, ha a pénteki közgyűlésen megszavazzák, akkor mégsem zár be a népszerű Vasútmodell kiállítás.

Nos, úgy alakult, hogy a közgyűlés egyhangúan megszavazta, így nagy örömmel jelenthetjük be, hogy megmenekült a Vasútmodell kiállítás.

"Az, hogy a kiállítás nem volt veszteséges, az nem jelentette azt, hogy hosszútávon fenntartható. Nekem a családomat is el kell tartani, ezért más terveim voltak a jövőre nézve. Nagyon sajnáltam, hogy a bezárás mellett kellett hogy döntsek, mert az én "gyerekem". Én építettem és sok munkám van benne - mondta Tósoki Attila a Vasútmodell kiállítás tulajdonosa. Majd hozzátette nagy visszhangja volt a bezárásnak és többen követelték a várostól, hogy ne engedje, tegyen valamit a további nyitvatartással kapcsolatban. - Egy szép nap kaptam egy levelet Polgármester Úrtól, hogy fizetik a Vasútmodell kiállítás minden költségét, ha nem zárom be. Természetesen nagyon örültem ennek a hírnek, így a kiállítás ebben a formában tovább működhet és marad pénz a fejlesztésekre, illetve újításokra is."

A Vasútmodell kiállítást az iskolás és óvodás csoportok továbbra is ingyen látogathatják, a nyitás pedig június 1-jén várható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek