5 évnél régebbi cikk

Napszemüveg vagy fényre sötétedő lencse - melyik jobb?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Cserta Optika
Napszemüveg vagy fényre sötétedő lencse - melyik jobb?

Nyakunkon a nyár, előkerülnek a napszemüvegek. Akik azonban alapból is szemüvegesek, a napfényes hónapokban dilemma elé kerülnek: dioptriás napszemüveget vagy fényre sötétedő lencsét válasszanak? Segítünk, hogy megtaláld a testhezállót!

A legújabb generációjú fényre sötétedő lencsék minden vásárlói igényt kielégítenek már. Gyorsan reagálnak a napfényre, azaz sötétednek be, amint kültéren használjuk őket és gyorsan világosodnak ki, beltérben, amint nem éri őket UV fény. Viselőjük csak azt veszi észre, hogy élesebben lát és élénkebbek a színek, de a lencse színárnyalatának változását nem. Mindenkinek ajánlott, aki sokat van szabadban és beltérben egyaránt és nem akarja cserélgetni a szemüvegeit. Barna, szürke és zöld színre sötétednek a lencsék a vásárló választása szerint.

Szintén egy régi vásárlói igényt elégít ki egy másik fejlesztés, miáltal a lencsék nem csak a szabadban, hanem az autó szélvédője mögött is sötétednek, és a vezetéshez kellemes sötét árnyalatot vesznek fel. Akár 90 %-os sötétedést is elérhetnek, ez meg is haladja egy napszemüveg sötétségét. Mindenki használhatja, aki nagyon sötét szemüveglencsét szeretne kültérben, napfényben, illetve akit autóvezetés közben zavar a napfény. Természetesen mindkét típusú szemüveglencse 100%-ban kiszűri a káros UVA és UVB sugarakat.


Minden szemüveg szűri a káros UV sugarakat (Fotó: Cserta Optika)

Azokra is gondoltak a lencse fejlesztői, akik a ma divatos tükrös lencséjű szemüveget szeretnék maguknak, napfényre sötétedő opcióval. Ezek a lencsék napfényre nemcsak sötétednek, hanem a lencse felületén divatos tükrös réteg is előjön.

Akinek nincs szüksége dioptriás szemüvegre, hogy távolra élesen lásson, annak széles napszemüveg-kínálatunk van. A Cserta Optika üzleteiben vásárolt napszemüvegek garantáltan 100% UV szűrő tulajdonsággal rendelkeznek, és torzításmentes lencsével vannak ellátva. Ne feledje, ne csak a bőrét védje, hanem a szemét is a káros UV sugárzástól!

"Üzleteinkben a hét minden napján szemvizsgálatot is végzünk, hogy a szemüveg a legújabb dioptriáknak megfelelően készüljön el."  - tudtuk meg Cserta Jánostól.

Polarizált napszemüvegek és napfényre sötétedő dioptriás lencsék tavaszi 30%-os akcióval kaphatók a Cserta Optika üzleteiben.

Az ajánlat 2018. 05. 04 - 07. 31-ig tart. Bejelentkezni a vizsgálatra és részletek:

Cserta János
optometrista, látszerész mester
Üzletek:
Székesfehérvár, Távírda u. 25. Tel.: 22/507-360
Székesfehérvár, Madách tér. 1. Tel.: 22/340-556
www.csertaoptika.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek