5 évnél régebbi cikk

Semmi extra, csak egy szép drónvideó a Velencei-tóról
Semmi extra, csak egy szép drónvideó a Velencei-tóról

A Bory-vár, Székesfehérvár belvárosa és Csókakő vára után ismét a közelben készített drónvideót John Fehér. Az Amerikában élő filmes ezúttal a tavaszi Velencei-tóról töltött fel új videót Youtube-csatornájára.

Tavaly június 11-én töltötte fel első drónvideóját a Youtube-ra John Fehér. A Bory-várról készült videót azóta közel 60 további követte, ezek közül kettőről mi is beszámoltunk: Egy amerikai magyar készítette a nyár leghangulatosabb videóját Fehérvárról és Csodaszép lett a csókakői várról készült legújabb drónvideó. Aki feliratkozik a Seattle környékén élő videós csatornájára, az vele és a drónjával bejárhatja Magyarország legfontosabb látnivalóit, újabban pedig néhány eseményről is készült videó.

A teljesség igénye nélkül az esztergomi bazilikáról, a budapesti Normafáról, a tihanyi apátságról, az eplényi sípályáról, Szentendre belvárosáról és a Tatai Pataráról ugyanúgy készült már drónvideó. Ebből a sorból nem maradhat ki az ország harmadik legnagyobb természetes tava sem. A tavaszi Velencei-tó még messze nem csúcsformáját hozza, de már jól látszanak a nyár előkészületei.

A teljes videót itt nézheted meg:

Borítókép: Youtube/John Feher
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek