5 évnél régebbi cikk

Bámulatos videó készült a nyulat elkapó rókát elkapó sasról
Fehérvár Médiacentrum fotójaBámulatos videó készült a nyulat elkapó rókát elkapó sasról

Mindig van egy nagyobb hal - tartja az elmés mondás, amely ez esetben is igaznak bizonyult, ugyanis olyan felvétel látott napvilágot, amelyben szigorúan érvényesült a természet törvénye: a nyulat elkapó rókát olyan lazán kapta fel a sas, hogy konkrétan leesett az állunk. Tápláléklánc, mi?

Néhány napja egy különös videó ütötte fel a fejét az internet legmélyebb bugyraiban, amely tökéletesen bemutatja, hogyan is működik a tápláléklánc. Zachary Hartje nemrég készült felvételén egy róka boldogan ballag nemrég elejtett zsákmányával, egy nyúllal, amikor a vadászból hirtelen vad lesz, és egy jól kifejlett sas olyan elemi erővel csap le rájuk, hogy mindkettőt a levegőbe repíti.

A lassításból aztán gyorsan kiderül, hogy a sas célpontja nem a róka, hanem pont az elejtett nyuszi volt, így úgy tűnik, hogy a ragadozó madár - miután a kis vörös elvégezte a piszkos munkát - nem túl elegánsan a babérokat jött learatni. Persze a koma sem hagyta magát, becsülettel küzdött még a levegőben is a zsákmányért, amely aztán kifizetődőnek bizonyult, ugyanis győztesként jött ki a buliból. Az ég királya tovaszállt, a róka nem sérült, a nyúl meg... hát, ezúttal nem mondhatjuk el, hogy a nyúl vitte a puskát.

 

Fox kit 1. Eagle 0 #sanjuan #eagles #fox #foxkit #summer2018 #viral

Zachary Hartje (@zachary_hartje) által megosztott bejegyzés,

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek