5 évnél régebbi cikk

Ezek lesznek a legmenőbb kiegészítők 2018 nyarán
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Ezek lesznek a legmenőbb kiegészítők 2018 nyarán

Rengeteg újdonságra számíthatunk a kiegészítők terén nyáron, az eredménye pedig nagyon menő egyveleg lesz: a 80-as évek mellett jöhet minden, ami műanyag, a gyöngyök és a túlzó darabok is.

Egy-egy jól megválasztott kiegészítővel feltehetjük a koronát megjelenésünkre, úgyhogy legalább olyan fontos, mint az adottságainknak, alakunknak megfelelő öltözködés. Csak míg utóbbi többnyire nem változik, addig a kiegészítők divatja szezononként rendre kínál újdonságokat.

Nézzük, hogy 2018 nyarán mi lesz a menő:

1. Újraéledő barokk

Túldíszítettség, különleges csillogás, méretes kövek és drámai hatás - ezek jellemzik leginkább az ebbe a kategóriába tartozó ékszereket. Legyen szó akár fülbevalókról, akár nyakékekről, garantáltan különleges és egyedi látványt kölcsönöznek viselőjüknek. Véleményem szerint szinte egytől egyig csodás darabok, de azt el kell ismerem, hogy nem mindenki tudja viselni ezeket a sokszor túlzó kiegészítőket, arról már nem is beszélve, hogy a megfelelő alany mellett a megfelelő alkalmat is érdemes megtalálni a viseléséhez.

2. Átlátszó, műanyag? Naná!

Sokszor, sok helyütt hallunk a PVC térhódításáról a divatban is, nos, ez olyannyira igaz, hogy idén a kiegészítők piacának is egyik meghatározó eleme lesz. De, hogy miről is van szó a gyakorlatban? A valódi kristályra emlékeztető üvegszerű műanyag 2018 új gyémántja, amit használhatunk nyaklánc vagy oversize fülbevaló formájában. Ez elsőre talán furcsának hangzik, mégis hatalmas népszerűségnek örvend, amit alátámasztja az a tény is, hogy a legnagyobb nevű divatházak ilyen kiegészítők kíséretében mutatták be az idei kollekcióikat. Az igazi fashioniszták pedig még ennél is tovább merészkednek, így jöhetnek az átlátszó műanyagból készült táskák, lábbelik, és kalapok is. Szóval ne lepődjünk meg azon, ha a környezetünkben is felbukkan belőle egy-két különleges darab.

3. Látványos fülönfüggők

A mai kor modern vonalvezetésű ruháihoz tökéletesen passzolnak a drámai hatású fülbevalók is. Szóval, ha biztosra akarsz menni, nyugodtan válassz látványos köveket, esetleg a 2018-ban ismét a reneszánszát élő gyöngyöt, vagy az idei év jolly jokerként számon tartott diszkógömbre emlékeztető darabokat. A méretnél pedig az egészen vállig érő verziókat is bátran ajánlom. Amennyiben azonban a visszafogottságot részesíted előnyben, akkor az aszimmetrikus darabokat neked találták ki. Kombináld bátran a kerek és a szögletes formákat, de a felemás „logós” verziók is csodásan mutatnak együtt.

4. Brossok, minden mennyiségben

Egyszerű és letisztult, drámai és meghökkentő - mindkettő egyaránt trendinek számít 2018-ban. A bross készülhet kövekből, gyöngyökből, de alapjául szolgálhatnak a díszes szalagok is. Feladatuk, hogy még a legegyszerűbb pamut vagy kötött termékeket is feldobják. A divatszakemberek szerint 2018-ban a basic ruhadarabok tökéletes kiegészítője a hétköznapokban, és meg kell hogy mondjam, nekem nagyon közel állnak a szívemhez ezek a darabok.

5. Állati és növényi motívumok

Az előző évben már megjelentek az állati és növényi minták, de akkor még csak a ruhák és lábbelik anyagában találhattuk meg a trendet. Nos, ez a tendencia 2018-ban valamelyest megváltozik, hiszen mostantól már a nyakunkon, illetve a fülünkben is viseljük majd ezeket a vidám és bohókás darabokat például gyümölcsök formájában: jöhet a banán, a citrom, a narancs és a szőlő is. Ezzel egyidőben ugyanígy tarolnak majd a pillangós, illetve a trópusi állatokat felvonultató kiegészítők is. Bátran választhatjuk a kézenfekvő dolgokat és az egészen extrém megoldásokat is.

6. Újra hódít a 80-as évek

A nagy és világhírű divatházak közül sokan gondolták újra ezt az időszakot, amelynek nyomán sok hatalmas és vaskos termék kerül majd üzletekbe. Méretes és fémes hatású nyakláncok, fülbevalók, valamint igazán robosztus kiegészítők 21. századi anyagokból és technikákkal elkészítve. Én már várom, hogy felpróbáljak néhányat a szüleim fiatalkori képein látott kiegészítők reinkarnációiból.

Ha egy picit is bizonytalan vagy, hogy melyik kiegészítőt válaszd, és jól jönne az útmutatás, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek