5 évnél régebbi cikk

Megvan az év videója! Minden Szomszédok részből egy másodperc...
·Filmvideó·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szomszédok
Megvan az év videója! Minden Szomszédok részből egy másodperc...
·Filmvideó·Utolsó frissítés: undefined

Ha idénre le is húznánk a rolót, akkor is meglenne az év videója ezzel a zseniális Szomszédok egyveleggel.

Minden Szomszédok fejezetből egyetlen másodperc. Az Ikp név alatt futó Vimeo felhasználó (update: a cikk megjelenését követően a Vimeo törölte a videót, de természetesen az Internet nem olyan! A Youtube-on már elérhető a film, így mi is cseréltük a linket) nem kisebb bravúrt hajtott végre ebben a videóban, minthogy a kultikus teleregény minden egyes részéből kiválasztott egy másodpercet, és abból vágott egy öt és fél perces, nagyon szórakoztató filmet. Ha 2018-ban már senki nem csinálna semmit, és a videómegosztó oldalakra egyetlen újabb alkotás sem kerülne fel, szerintem akkor is meglennénk.

Azért sem kis teljesítmény ez, mivel a gazdagréti szappanopera első próbaadását 1987. május 7-én vetítették, az utolsót pedig 1999. december 30-án. A tizenkét év alatt összesen 331 darab 30 perces fejezetet izgulhattunk végig a Mágenheim és a Vágási családdal, Taki bácsiékkal és Kutya úrral.

Ha pedig bírnánk még egy kicsit a teleregényből, akkor a következő Szomszédok-Star Wars kombót semmiképpen se hagyjuk ki. Na, hogy ez kinek jutott az eszébe??? Itt is garantált a könnyes röhögés!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek